Srpkinja predstavlja Austriju na Evroviziji: Ima 23 godine, jedinstven imidž i već je među favoritima FOTO

Srpkinja predstavlja Austriju na Evroviziji: Ima 23 godine, jedinstven imidž i već je među favoritima FOTO

Autor: | 09/03/2023

0

Teodora Špirić predstavljaće Austriju na ovogodišnjoj Evroviziji u Velikoj Britaniji, a neobičnim izgledom i zabavnom pop-pesmom pobrala je brojne simpatije obožavalaca ove muzičke manifestacije.

Pročitajte: Porodila se prevremeno, danas je samohrana majka - Upoznajte Kjaru, najveću radost pevačice Zejne FOTO

Instagram

 

Teodora je rođena u srpskoj porodici u Beču 2000. godine, a deo detinjstva provela je i u Kladovu. Na Evroviziji će nastupiti pod umetničkim imenom Teja, sa pesmom „Who the Hell is Edgar“, rađenoj kao duet sa pevačicom Salenom, koja se već dobro kotira na kladionicama.

Pročitajte: Jugoslavija je ludela za njom - Evo kako danas izgleda čuvena Tajči (FOTO)

ORF

 

Mlada umetnica je vrlo aktivna na Instagramu, gde uglavnom objavljuje profesionalne fotografije koje najbolje ilustruju njen rokerski imidž. Crvena i crna su njene omiljene boje, pa Teodoru najčešće možemo videti u tamnoj odeći sa vatrenim detaljima, kao što su naočare ili pramenovi u kosi.

Pročitajte: SAMO NJOJ JE USPELO! Pobednik Evrovizije je samo OVU PEVAČICU posle takmičenja zapratio na Instagramu! (FOTO)

Instagram

 

Teodora se pre tri godine predstavila na Pesmi za Evroviziju s nadom da će na najvećem muzičkom takmičenju braniti boje Srbije. Tada se plasirala u finale, ali pobedu je odneo „Hurricane“.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još