Kupila sam tri pamučne pidžame i pomislila... Ovako je Nada Obrić predosetila da je teško bolesna

Kupila sam tri pamučne pidžame i pomislila... Ovako je Nada Obrić predosetila da je teško bolesna

Autor: | 07/03/2023

0

Pevačica Nada Obrić tri puta se borila sa kancerom i tri puta je pobedila.

Karcinom materice dijagnostikovan joj je 1999, četiri godine kasnije dobila je melanom, a 2019. saznala je da ima rak bešike.

‒ Operisana sam jednom, pa još jednom, pa još jednom, četvrti put operacija je trajala sedam i po sati. Skoro sam bila na kontroli i, hvala bogu, sve je dobro ‒ ispričala je u emisiji „RTS ordinacija“ kako je izgledala borba sa poslednjim kancerom.

Pročitajte: Dve godine od smrti Isidore Bjelice - Probala sam 120 alternativnih terapija, živu su me zakopavali u zemlju

RTS printscreen

 

Iako ni jednom nije postojao nagoveštaj bolesti, Nadi Obrić svaki put instinkt je govorio da nešto nije u redu. Prvi put se to desilo u Nemačkoj.

‒ Te, 1999. godine, bila sam u Minhenu. Kupila sam tri pamučne pidžame i uhvatim sebe na kasi kako razmišljam: „Ako se razbolim, dobro će doći, pamuk upija znoj.“ Pri tom, ništa me ne boli. Osim toga, devet meseci ranije obavila sam kompletan ginekološki pregled i sve je bilo u najboljem redu.

Pročitajte: Ne znam kako bih preživela da mi nema dece... Nada Obrić otkrila kolika su joj mesečna primanja

Luka Šarac

 

Po povratku u Beograd otišla je kod lekara i saznala da ima kancer. Izvađeni su joj materica i jajnici, a posle operacije imala je 26 zračenja.

Posle svega što je preživela, gledaocima je poručila da uvek slušaju šta im poručuje telo i da nikad ne odustaju jer je život vredan i u njemu treba uživati.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Najnovije vesti