Skandal u finalu Pesme za Evroviziju: O incidentu u bekstejdžu svi ćute, učesnik otkrio što se desilo iza zatvorenih vrata

Skandal u finalu Pesme za Evroviziju: O incidentu u bekstejdžu svi ćute, učesnik otkrio što se desilo iza zatvorenih vrata

Autor: | 05/03/2023

0

Incident u finalu Pesme za Evroviziju, Džipsi otkrio detalje

Tokom finalne večeri „Pesme  za Evroviziju“ u bekstejdžu je došlo do incidenta zbog čega je moralo da reaguje i obezbeđenje ovog takmičenja.

Naime, nakon što su svi takmičari nastupili, jedan član tima pevača Jovana Živadinovića Džipsija izbačen je iz bekstejdža RTS-a. Kako prenose mediji, on se nedolično ponašao prema novinarima, a u jednom trenutku je i udario u kameru. Nakon što su napravili scenu i bili izbačeni, izvinjavali su se. 

"Toliko neprofesionalno i bahato ponašanje nisam imao prilike da vidim do sada. Sramne uvrede koje je jedan član iz Džipsijevog tima uputio novinarima, krajnje prosto i užasno ponašanje", rekao je jedan novinar.

Pročitajte: Crni luk koji je pobedio - Jelena Karleuša iznela oštar stav o Lukinom nastupu, ovo baš boli FOTO

ATA Images

 

Zbog cele situacije oglasio se i Džipsi.

- U vezi s naslovima u medijima koji se tiču mene i mog tima, želim da dam zvanično saopštenje za javnost. Juče tokom takmičenja za Pesmu za Evroviziju objavljeni su naslovi koji su se neočekivano odnosili na moj tim i navodno izbacivanje iz studija, što je izazvalo zabrinutost kod naših obožavaoca i javnosti uopšte. U momentu kada je došlo do incidenta, ceo Red Pill tim je bio sa mnom u Green room-u i pružao mi podršku. Jedan od mojih pratilaca započeo je raspravu sa novinarima u hodnicima zgrade, nakon čega mu je zatraženo da napusti prostorije - rekao je Živadinović za B92, te je dodao:

Pročitajte: Zašto se Luke Black ne odvaja od jastoga - Predstavnik Srbije na Evroviziji otkrio MOĆNU simboliku, nije ni čudo što ga ne ispušta iz ruku

Red Pill

 

 

- Jedina veza našeg tima sa ovim incidentom bila je činjenica da se pratilac identifikovao kao deo našeg tima, što je kasnije dovelo do pogrešnog tumačenja celog događaja. Ovom prilikom želim da se izvinim novinarima koje je uvredio, i da naglasim da moj tim ne stoji iza čitavog incidenta, vec osuđujem takav oblik ponašanja i komunikacije. Zahvaljujem se novinarima i medijskim kućama koje su izbegle senzacionalizam u svojim izveštajima i nisu koristili ovaj incident za ličnu promociju i prodaju tiraža. Za mene i Red Pill tim, ovo je bilo nezaboravno putovanje i iskustvo i zahvalni smo svima na neizmernoj podršci i glasovima - zaključio je Džipsi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Najnovije vesti