Ksenija Bujišić za HELLO!: Sina sam iz porodilišta ispratila na Institut za neonatologiju, tada sam ga prvi put videla (video)

Ksenija Bujišić za HELLO!: Sina sam iz porodilišta ispratila na Institut za neonatologiju, tada sam ga prvi put videla (video)

Autor: | 03/06/2022

0

Ksenija Bujišić za HELLO! o svojoj najtežoj i najvažnijoj životnoj borbi 

- Odrasla sam uz dva brata i upravo zato što znam koliko je bogatstvo velika porodica, ne želim da Lora bude jedinica. Ipak, još je rano za drugu bebu. Mladi smo, ima vremena za sve, izjavila je Ksenija Bujišić pre godinu dana u intervjuu za HELLO!.

Međutim, život je lepu voditeljku demantovao na najlepši mogući način, pa smo ovih dana upoznali dvoipomesečnog DanilaTrogodišnja Lora pomogla je mami da nam predstavi bebu.

Pročitajte: Neizvesnost i strepnja u bolnici i posle porođaja - Ksenija Bujišić rodila sina, dečak dobio prelepo ime

Boško Karanović

 

Njegov dolazak na svet pratio je niz komplikacija, od rizične trudnoće, preko prevremenog porođaja i kasnijih posledica zbog kojih je morala na operaciju, ali danas je sve to iza njih. Mnoge žene susrele su se sa sličnim poteškoćama, pa je Ksenija odlučila da javno progovori o svemu, kako bi im poslala poruku da nisu same i da je svaki problem moguće rešiti.

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović hellomagazin