Oca nisam videla četiri godine... Iza osmeha Dragane Kosjerine kriju se patnja i stravične traume

Oca nisam videla četiri godine... Iza osmeha Dragane Kosjerine kriju se patnja i stravične traume

Autor: | 04/03/2023

0

Život Dragane Kosjerine nije bio lak

Stiče se utisak da, koju god manifestaciju vodila Dragana Kosjerina, učesnici ostanu u senci njene lepote, elokvencije, harizme i otmenosti. Tako je bilo i na izboru pesme koja će nas u maju predstavljati na Evroviziji, koja se održava u Liverpulu.

Iako se publici predstavilo više od trideset izvođača, na društvenim mrežama dominirao je jedan komentar: „Mogu li Milan Marić i Dragana Kosjerina da predstavljaju Srbiju ove godine?“

Pročitajte: Mnogi misle da je najlepše lice sa malih ekrana - Ovako Dragana Kosjerina izgleda bez trunke šminke, šta sad kažete FOTO

RTS printscreen

 

Lepa Dragana rođena je pre 36 godina u Sarajevu, odakle je izbegla sa početkom ratnih dešavanja. Imala je samo pet godina kada je došla u Beograd i taj period života pamti po nizu stresnih situacija.

‒ Prva trauma bilo je izbeglištvo. Drugo, oca nisam videla četiri godine. Kada se naša porodica konačno sastala, kada smo videli da smo svi tu, živi i zdravi, trebalo je kreirati novi život. Potom se cela priča završila razvodom roditelja, što je opet bila trauma ‒ ispričala je jednom prilikom.

Pročitajte: Zavirite u dom Dragane Kosjerine - Udoban dnevni boravak, mnogo knjiga i kućno izdanje koje će oduševiti jači pol FOTO

Vlada Maraj

 

Život Dragane Kosjerine obeležile su velike turbulencije

‒ Ne želim da ovo zvuči patetično, ali u mom detinjstvu smenjivale su se ozbiljne turbulencije. Zbog toga sam vrlo brzo odrasla. Negde sam pročitala da su na porodicu najviše usmerena deca iz rasturenih domova. To je istina. Ne prođe dan da se s mojima ne čujem telefonom, a u međuvremenu razmenimo ko zna koliko poruka.

Instagram

 

Iako još nije zasnovala porodicu, Dragana Kosjerina je srećna na emotivnom planu. U jesen 2019. godine verila se sa zgodnim stomatologom Bojanom Perduvom, a na pitanje zašto se još nisu venčali kratko je odgovorila:

‒ Gde ima ljubavi i razumevanja, bračni status je formalnost.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Vlada Maraj