Teške optužbe! Snežana Đurišić prvi put o AFERI MITO: Majka kandidata mi je rakla...

Teške optužbe! Snežana Đurišić prvi put o AFERI MITO: Majka kandidata mi je rakla...

Autor: | 27/02/2023

0

Pevačica Snežana Đurišić nedavno se našla u centru skandala kada ju je majka Dušana Vukadinovića, mladića koji se takmiči u “Zvezdama Granda”, optužila da joj je tražila novac da njen sin prođe u sledeći krug.

Pročitajte: Rada Manojlović o aferi mito u Zvezdama Granda - Zbog Snežane Đurišić moja baka je primljena u bolnicu...

Grand

 

Konačno, došlo je vreme da javnost čuje i drugu stranu priče, pa je tako pevačica u emisiji na Kurir televiziji prvi put prokomentarisala optužbe koje je danima prate.

Kurir TV printscreen

 

− Došla sam ovde jer je odavde sve počelo. Ono što ću za početak reći je da svako govori za sebe. Nedopustivo je da neko može da vam se obrati na ovaj način. Dušan Vidaković je kandidat koji je zadovoljio sve predispocije da uđe u „Zvezde Granda”. S obzirom da je narodnjak, za mentora je želeo Cecu Ražnatović, ali kako ga je ona odbila, odabrao je mene. On je jako talentovan, prošao je dva kruga, ali kada je došao treći, nije bio spreman. Tada sam mu rekla: „Dobićeš matrice pesama koje si sam odabrao i molim te spremi se, sutra se takmičiš”. Sledećeg dana na probi nije to uradio, pitala sam ga koji je razlog, a on mi je rekao: „Pa, oni su mi poslali ovakvu matricu“. Rekla sam mu da to ne sme da priča jer to nije tako. Drugim rečima, pokušao je da sabotira. Zato i postoje probe, da pevač kaže: „Ne čujem sebe dok pevam”. Kada sam izašla iz sobe, prošla sam pored njegove pratnje. Stajale su dve žene, jedna od njih je bila njegova majka. Obratila sam joj se i zamolila je da utiče na Dušana, na šta mi je ona rekla da slobodno smem da podviknem na njega. Pored nje je stajala snaja, koja mi je rekla da je Dušan navikao da radi stvari po svom. To je sva moja komunikacija sa te dve dame. Otišla sam da se spremim. On je dobio dovoljan broj glasova da prođe u baraž. O prolazu kandidata u baražu odlučuje isključivo Saša Popović – rekla je Snežana u emisiji „Puls Srbije”.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images