Danas živi u vili od pola miliona, ali ne zaboravlja prošlost: U ovoj skromnoj kući je odrasla Aleksandra Prijović FOTO

Danas živi u vili od pola miliona, ali ne zaboravlja prošlost: U ovoj skromnoj kući je odrasla Aleksandra Prijović FOTO

Autor: | 25/02/2023

0

Rodna kuća Aleksandre Prijović nalazi se u Belom manastiru

Iako danas uživa u statusu jedne od najpopularnijih pevačica u regionu, a na privatnom planu u srećnom braku sa suprugom Filipom Živojinovićem i sinom Aleksandrom, Aleksandri Prijović život nije bio uvek naklonjen.

Njeni roditelji, Borka i Nedeljko, razveli su se dok je bila još devojčica, a ona je nastavila da živi sa majkom koja se trudila da joj ništa ne fali tokom odrastanja. Kada bi Borka, koja je pevačica, odlazila na nastupe, malu Aleksandru čuvali su baba i deda, koji su je obožavali.

Pročitajte: Retko ga pokazuju - Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića na omiljenom mestu, kako je samo porastao FOTO

Instagram

 

Detinjstvo je provela u skromnoj kući, nedaleko od centra Belog manastira. Čim je od nastupa počela da zarađuje prve honorare, novac je davala porodici i ulagala u renoviranje doma.

Pročitajte: Najlepša u Kasidolu - Pogledajte kako izgleda kuća na dva sprata koju je Dragana Mirković sagradila roditeljima FOTO

Youtube printscreen

 

Osnovnu školu završila je kao „vukovac”, ali od posla nikad nije bežala.

− Kao devojčica sam išla kod bake u firmu i tu sam njenim koleginicama kuvala kafu. Svima sam govorila da idem na posao sa bakom. Međutim, prvi posao od kog sam zaradila neki dinar bilo je pevanje. Imala sam tada 15 godina. Donela sam novac kući jer sam želela da pomognem porodici. Nije mi padalo na pamet da trošim na krpice i izlaske – ispričala je jednom prilikom Aleksandra koja se odavno skućila u Beogradu.

Pročitajte: Zaista oduzima dah - Zavirite u prelepu kuću Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića od pola miliona evra

Boško Karanović

 

Zahvaljujući svom talentu i radu, ali i dobrostojećoj porodici Filipa Živojinovića, Aleksandra danas sebi može da priušti život na relaciji Beograd–Monako–Majami, pa i da u letnjim mesecima nedeljama uživa na luksuznoj jahti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još