Šakira na Instagramu prati samo 156 ljudi: Pored Pikea, na spisku je i oženjeni fudbaler sa ovih prostora FOTO

Šakira na Instagramu prati samo 156 ljudi: Pored Pikea, na spisku je i oženjeni fudbaler sa ovih prostora FOTO

Autor: | 23/02/2023

0

Šakira na Instagramu zapratila zgodnog fudbalera iz regiona

Vest da se Šakira i Žerar Pike razvode posle 11 godina odjeknula je kao atomska bomba, a ubrzo se saznalo da je za krah braka kriva treća osoba.

Slavni španski fudbaler prevario je kolumbijsku pop zvezdu sa mladom Klarom Čiom Marti (23), koja je u to vreme radila u njegovoj kompaniji. Kada je sve isplivalo u javnost, Šakira je prilično burno reagovala, pa je bivšem mužu posvetila osvetničku numeru.

Pročitajte: Pike čeka BEBU sa ljubavnicom, Šakira potpuno slomljena FOTO

Twiter@BarcaWorldwide

 

Uprkos svemu, bivši supružnici se i dalje prate na Instagramu, ali je u ovom trenutku daleko zanimljiviji jedan drugi fudbaler koji se nalazi na listi Šakirinih prijatelja. Reč je o hrvatskom reprezentativcu Ivanu Rakitiću koji trenutno igra za Sevilju.

Rakitić je u centar pažnje medija svojevremeno dospeo zbog svoje neverovatne ljubavne priče. Naime, kada je stigao u Španiju, mesecima je obigravao oko zanosne Rakel Mauri, devojke koja je radila u jednom kafiću.

− Ne znam kako to da vam objasnim. Jednostavno, nekad sretnete osobu koja u vama probudi drugačija osećanja. Kad god bih je video, u meni bi eksplodirala bomba – ispričao je jednom prilikom.

Pročitajte: Tatin Krstan - Veljko Ražnatović na sedmom nebu, prelepi kadrovi iz porodičnog doma VIDEO

Photo by Vittorio Zunino Celotto Getty Images for RFF

 

Zbog prelepe Špankinje, koja mu je u međuvremenu postala supruga, Rakitić je pio više kafe nego što bi to trebalo da čini profesionalni fudbaler.

− Bilo je ludo, pio sam mnogo kafe zbog nje. Sećam se da sam je dvadeset ili trideset puta pitao da izađemo pre nego što je pristala. Bio sam nov u gradu, nisam znao španski i teško smo se razumeli. Njoj je bilo zabavno, govorila je da je ona Džejn, a ja Tarzan jer nismo mogli da komuniciramo.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Vittorio Zunino Celotto Getty Images for RFF

Najnovije vesti