Potresna ispovest Slađe Alegro, detalji koje javnost do sada nije znala: Nikada im nisam zamerala

Potresna ispovest Slađe Alegro, detalji koje javnost do sada nije znala: Nikada im nisam zamerala

Autor: | 10/11/2020

0

Pevačica Slađana Dragaš, poznatija kao Slađa Alegro, živi svoju bajku sa suprugom Zoranom i ćerkicom Milom, koja izrasta u prelepu devojčicu. Pevačica se trudi da njenoj naslednici ništa ne nedostaje, ali ne želi ni da preteruje. Kako je kao dete živela veoma skromno, a ponekad i veoma siromašno, Slađa želi da Milu nauči pravim vrednostima i da ceni sve što ima.

Pročitajte: Seka Aleksić i Slađa Alegro su prijateljice i divne mame, ove fotografije to i dokazuju!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sladja Allegro (@sladja.allegro) дана 18. Јул 2020. у 7:32 PDT

Malo je poznato da je Slađa Alegro odrastala sa babom i dedom, jer su joj roditelji dosta radili, a sada se prisetila svog detinjstva. Ona je istakla da je za detinjsvo vežu samo lepo uspomene, ali priznala je i da bilo teških perioda kada nisu imali za hranu.

- Imala sam prelepo detinjstvo. Nije nam tada falilo ni ako nemamo nove patike, ni ako nemamo nov ranac. Bilo je trenutaka kada nismo imali. Kada je bila godina bombardovanja, jedva je bilo da se jede, iskreno. Dešavalo se da hleb bude po pet, šest, sedam dana. Ali nikada nisam bila ljuta što nema, nikada nisam zamerala njima što nema. Tad je sve bilo u redu, drugačije se živelo. Nisu nam bile važne materijalne stvari, nego smo živeli od ljubavi, od igre, pesme - rekla je iskreno pevačica gostujući u emisiji "Premijera - vikend Specijal" i dodala:

- To me je naučilo, kao i sada s ovom situacijom od kako krenula korona, da može da se živi sa manje novca.

Pročitajte: Ništa joj više ne treba - Slađa Alegro ima samo jednu želju

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti