Spreman sam da postanem otac! Zaljubljeni Vuk Kostić podelio novosti iz privatnog života, sve je uspeo da sakrije

Spreman sam da postanem otac! Zaljubljeni Vuk Kostić podelio novosti iz privatnog života, sve je uspeo da sakrije

Autor: | 20/02/2023

0

Nova devojka Vuka Kostića više nije tajna

Iako je poslednjih meseci bio poprilično zaposlen, snimio je serije „Ubice mog oca“ i „Pevačica“, glumac Vuk Kostić (43) imao je dovoljno prostora da razmisli o onome šta želi. Kako se nalazi na životnoj prekretnici, uveliko korača petom decenijom, i pomalo se umorio od momačkog stila života, počeo je sve intenzivnije da razmišlja o potomstvu i formiranju porodice.

Pročitajte: Dve glumice, manekenka, voditeljka... Vuk Kostić magnet za poznate žene, spisak je podugačak, a veza sa pevačicom tajna FOTO

Andreja Damnjanović/Esquire

 

‒ Voleo bih da uskoro postanem tata, sad sam već u fazi da sam potpuno spreman za to. Bio bih presrećan da uskoro stvorim svoju porodicu jer sam odrastao u porodici punoj ljubavi i razumevanja, to sam gledao čitav život. I bio bih presrećan da budem onakav otac kakav je moj bio meni, onda bih mogao da kažem da sam uradio roditeljski zadatak na zavidnom nivou. Emotivno sam ispunjen, ljubav mi je najbitnija, ali bih detalje zasad ipak zadržao za sebe. Kažu da sreća voli tišinu – otkrio je Kostić za novi broj magazina Gloria.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jakov Simović