Doktor je učinio nemoguće: Dea Đorđević posle 22. operacije potresnom objavom rasplakala sve FOTO

Doktor je učinio nemoguće: Dea Đorđević posle 22. operacije potresnom objavom rasplakala sve FOTO

Autor: | 10/02/2023

0

Voditeljka Dea Đurđević pre dva dana imala je još jednu intervenciju ruke, četiri godine nakon stravične saobraćajne nesreće na Dedinju u kojoj je zadobila teške povrede.

Ona je po 22. put operisana, a nakon što je njen verenik Mladen Mijatović objavio da se uspešno oporavlja, i voditeljka se oglasila putem Instagrama.

Pročitajte: Nekada je bio poznati pevač, danas vodi poslastičarnicu - Ovako sada izgleda prvi dečko Milice Todorović, oženjen je i ima sina FOTO

Instagram

 

- Dragi moji ljudi, hvala vam svima na neizmernoj podršci. Juče mi je prof. dr Marko Bumbaširević operisao šaku i konačno smo skinuli ortozu. Ovo je bila veoma zahtevna operacija koju samo on može da uradi u Evropi. Trebalo mi je mnogo da se psihički pripremim za novu intervenciju i sad se osećam fantastično. Beskrajno sam zahvalna dr Bumbašireviću što mogu da koristim svoju ruku i što ću je tek koristiti u punom kapacitetu. Učinio je nemoguće. Sada još jače. Kada je najteže onda se najlepše smejemo i najjače se borimo - napisala je Dea.

- Imala sam 21 operaciju, tri kliničke smrti, više od 100 uspavljivanja... Bila sam 24 sata na morfijumu i toliko je bolelo da sam i pored toga primala lekove protiv bolova. Nisam mogla da se pomerim od svih povreda i lomova koje sam imala. Moj posttraumatski sindrom je bio jako intezivan i zbog toga sam često provodila vreme sa psihijatrom - priznala je voditeljka nedavno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin