Da li prepoznajete devojčicu sa slike? Pevačica se prepolovila, raskid joj doneo milione, a bivši joj od zarade tražio procenat FOTO

Da li prepoznajete devojčicu sa slike? Pevačica se prepolovila, raskid joj doneo milione, a bivši joj od zarade tražio procenat FOTO

Autor: | 04/02/2023

0

Nekad i sad fotografije pevačice izazivaju veliku pažnju

Priča vanserijski talentovane pevačice počela je još kada je napunila četiri godine i prvi put počela da peva i sa prvim taktovima muzike pokazala nestvarne sposobnosti.

Rođena je 5. maja 1988. godine, a u junu 2007. godine, pevačica se prvi put pojavila na televiziji u emisiji „Later…with Jools Holland“, gde je izvela pesmu „Daydreamer“. Par meseci kasnije, izdala je svoju prvu pesmu „Hometown Glory“, a reč je Adel.

Pročitajte: Do kraja života - Godinu dana posle raskida Ceca i Bogdan oduševili odlukom, svi im čestitaju FOTO

Guliver Getty Images

 

Širom sveta je postala popularna zbog albuma pod nazivom "19" koji je dospeo na prvo mesto britanske muzičke lestvice. Nakon ovog albuma usledio je još jedan pod nazvan "21".

Za uspeh je, kako kaže, zahvalna ljubavnom brodolomu koji joj se dogodio. Inspiraciju za pisanje pesama pronašla je u bivšem dečku fotografu Aleksi. S obzirom da privatni život krije od javnosti, detalji veze nisu poznati, ali bliski prijatelji su govorili, u više navrata, da ta veza nije bila zdrava.

Aleks je okončao tu vezu, a da stvari budu bolnije po Adel, nakon mesec dana od raskida bio je veren sa drugom devojkom.

Ovo je slomilo njeno srce na komade, ali zahvaljujući tom udarcu nastala je pesma "Neko kao ti", koja je postala veliki hit, ako i ceo album pod nazivom "21" koji joj je doneo milionsku zaradu.

Nakon izlaska albuma za koje je rekla da je inspirisana upravo ljubavnim brodolomom, njen bivši dečko se pojavio i tražio procenat od prodaje, navodeći da to zaslužuje, jer da nije bilo njega, ne bi bilo ni pesama. Ova drama je okončana na sudu, u korist Adel.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti