Fudbaler Nikola Ninković posle stravične nesreće: Ne sećam se udesa, mislim da sam zaspao

Fudbaler Nikola Ninković posle stravične nesreće: Ne sećam se udesa, mislim da sam zaspao

Autor: | 15/11/2020

0

Vezista italijanskog kluba Askoli, fudbaler Nikola Ninković, pre tri nedelje doživeo je stravičan udes u blizini Zagreba. On se srećom brzo oporavlja i sada konačno može da govori pa je po prvi put za medije govori o svom oporavku.

- Kod kuće sam, u mojoj Mačvi, izašao sam iz bolnice pre nedelju dana. Oporavljam se i sada se mnogo bolje osećam. Do pre pet dana nisam mogao da govorim zbog povrede jezika, ali skunuli su mi konce i sada je mnogo bolje. Mogu malo da prošetam, ali još uvek ne mogu da treniram. Za dve nedelje imam kontrolni snimak glave i tada ću znati kakvo je stanje. Srećom, oporavak ide brzo i svakim danom sam sve bolje – rekao je mladi fudbaler u uključenju u emisiju „Kec na jedanaest“ na Televiziji "K1".

Pročitajte: Ognjen Kuzmić je posle teškog udesa pao u komu, njegova snaga, ljubav i zvezda vodilja bila je ona (foto)

Lekari predviđaju da će za nekih mesec dana moći da počne sa laganim individualnim treninzima. A kada će Ninković moći da se priključi timu i trenira sa ekipom, još uvek je rano prognozirati.

- Uopšte se ne sećam udesa, niti trenutaka koji su mu prethodili. Lekari su mi u bolnici rekli da je amnezija uobičajena pojava kada dođe do povrede glave. Ni policajci nisu uspeli da nakon uviđaja ustanove šta se tačno dogodilo. Iskreno, mislim da sam zaspao za volanom – rekao je fudbaler Nikola Ninković i doddao:

- Vozio sam iz Beograda ka Italiji, da se pridružim timu, i nesreća se dogodila u blizini Zagreba. Jedva čekam da se vratim onome što najviše volim, a to je fudbal.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images for Lega Serie B via Guliver; youtube printscren

Pročitajte još