Ognjen Kuzmić je posle teškog udesa pao u komu, njegova snaga, ljubav i zvezda vodilja bila je ona (foto)

Ognjen Kuzmić je posle teškog udesa pao u komu, njegova snaga, ljubav i zvezda vodilja bila je ona (foto)

Autor: | 28/10/2020

0

Supruga Ognjena Kuzmića, Amerikanka Tamiša Romo, preko noći je postala velika zvezda u Srbiji. Ona je srpskoj javnosti postala poznata kada je njen suprug, a naš poznati košarkaš, bio ozbiljno povređen u saobraćajnoj nesreći u Banja Luci. Tamiša je tada spakovala kofere i zajedno sa sinom Nikolajem i ćerkicom iz Amerike doputovala u Srbiju kako bi bila pored svje ljubavi.

Pročitajte: Ognjen Kuzmić se probudio iz kome - Oseća se dobro, pozitivno reaguje na sve terapije

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TalkBasket.net (@talkbasket) дана 25. Јул 2019. у 5:27 PDT

Tomiša je Ognjenu bila velika podrška u teškim trenucima. Domaći mediji su tada svakodnevno izveštavali o povezanosti između harizmatične Amerikanke rodom iz San Franciska i reprezentativca Srbije. Supruga Ognjena Kuzmića rrešila je da se ekskluzivno pojavi u trinaestoj sezoni emisiji Ognjena Amidžića - “Amidži šou”. Ona je želela da otkrije kako se oseća u Srbiji, ali i prizna zbog čega je odlučila da se bavi muzikom.

- Moj suprug je visok dovoljno, tačno dva metra i trideset, tako da sam ja polovina njegove visine (smeh).Ljubimo se tako što on dođe na pola, ja na prste i tako to radimo. Upoznali smo se u Americi u Kaliforniji. Radila sam u restoranu, bavila sam se muzikom, a on je uporno dolazio u i stalno je sedeo za istim stolom. Znala sam da je dolazio zbog mene i tako je sve počeo – rekla je ona i otkrila zbog čega je počela da se bavi muzikom.

Pročitajte: Prve fotografije iz bolničkog kreveta - Ognjen Kuzmić se oporavlja, jer mu je u poseti ona! (foto)

- Počela sam da pevam kada sam imala devet godina, a takmičila sam se i u “Američkom idolu”. U početku sam pevala ljubavne pesme, a onda sam se povezala sa bogom i sada pevam neku drugu vrstu muzike - ispričala je ona i dodala:

- Nakon svih dešavanja u Americi oko pokreta ”Crni životi su bitni”, rekla sam suprugu da mi cela ta priča nije jasna. Nešto u vezi svega toga mi nije bilo kako treba. To nije promena koja nam treba u svetu. Upravo zbog svega snimila sam jednu himnu nade. Ona govori o tome da nije važno da li smo crni ili beli, bogati ili siromašni. Snimila sam pesmu koja daje nadu ljudima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sportska Gajba (@sportskagajba) дана 24. Јул 2019. у 5:55 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram, youtube printscreen

Najnovije vesti