Iz tri braka ima četvoro dece: Ovo su sin i ćerka Željka Bebeka koje je legendarni roker nazvao po svojim roditeljima FOTO

Iz tri braka ima četvoro dece: Ovo su sin i ćerka Željka Bebeka koje je legendarni roker nazvao po svojim roditeljima FOTO

Autor: | 31/01/2023

0

Sin i ćerka Željka Bebeka nose posebna imena

Željko Bebek, prvi pevač „Bijelog dugmeta”, otac je četvoro dece iz tri braka. Pre nego što je upoznao treću suprugu, trideset četiri godine mlađu Ružicu, imao je dve ćerke, Bijanku i Silviju.

Pročitajte: Lepotica upečatljivog modnog izraza - Ćerka Gorana Bregovića stigla u Beograd s posebnim povodom, upoznajte Unu FOTO

Boško Karanović

 

Sin Zvonimir rođen je 2003, a ćerka Katarina dve godine kasnije. Zanimljivo je da je pevač najmlađoj deci dao imena svojih roditelja, Zvonimira i Katarine, i tako sačuvao sećanje na njih.

Pročitajte: Nebojša Dugalić ima petoro dece neobičnih imena moćne simbolike, neka sigurno nikada niste čuli

Instagram

 

Mnogi kažu da je sin tatina slika i prilika, a od oca je osim razbarušene kose nasledio i ljubav prema muzici. Bebek junior muzički je obrazovan, a već nekoliko godina svira gitaru u bendu koji Željka prati na koncertima.

− Kao svaki otac, voleo bih da me Zvone prešiša u svakom smislu. Ono što za sada mogu da kažem jeste da je na sceni baš onakav kakav bi trebalo da bude − kaže rok legenda.

Nežnu stranu svoje ličnosti pokazao je pesmom „Kćeri moja”, koju je posvetio Katarini, a u kojoj se prepoznaju mnogi očevi kada prate svoje ćerke do oltara: „Kćeri moja, ljubav nek' ti sja, nek' te voli kao ja.”

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Pročitajte još