Lepa Lukić napisala testament, sve ostavlja njoj

Lepa Lukić napisala testament, sve ostavlja njoj

17/11/2020

0

Legendarna pevačica Lepa Lukić (80), iako se dobro oseća, odlučila je da sastavi testament. Diva narodne muzike ostaviće svo bogatstvo koje je stekla tokom 50 godina karijere ostavi bratancu Radisavu, ali ga je uslovila. Naime, pevačica je rekla da nema ništa od nasledstva ukoliko Radisav ne bude brinuo o njenoj mački Mazi. Ako se bude dobro starao o maci, on će dobiti restoran, dva stana, kuću u i svu Lepinu ušteđevinu.

- Napisala sam u testamentu, u kom sam navela da moj bratanac mora da brine o mački, ako ja odem pre nje. Radisav treba da čuva Mazu, da je pazi i mazi i naslediće sve što sam stekla tokom života. To sve stoji u dokumentu koji čuva moj advokat - kaže Lepa Lukić.

Pročitajte: Lepa Lukić - Osim talenta, treba imati ličnost, ne treba gaziti preko mrtvih

Pevačica objašnjava da je veoma vezana za svog ljumica, kojeg je udomila pre devet godina. Pošto nikada nije imala dece, Maza je Lepi kao ćerka.

- Ona je čudo od mačke, ja je doživljavam kao svoje dete. Zato sam morala da je zbrinem i da znam da će biti dobro kada ja odem na onaj svet. Od 2011. nas dve živimo zajedno kao majka i ćerka. Pravi je zvrk - priča pevačica sa osmehom na licu za "Informer" i dodaje da sa svojom ljubimicom priča kao sa čovekom:

- Mnogo je pametna, ma pametnija je od mene! Ona se nikad nije pela na sto dok ja jedem, kao što to rade druge mačke. Ima svoje granule i kada kaže: "Mjauuu", ja je pitam:"Sine, reci mi šta hoćeš, kaži majci šta želiš?" Odemo zajedno do mesta gde stoji njena posuda za hranu i ja joj sipam granule da jede. Kada se nakrka, odemo u spavaću sobu, ja ugasim svetlo, a ona se popne na krevet i čeka me da zajedno spavamo. Da živim sama, ja bih odlepila! Uz Mazu nikada nisam sama.

Pročitajte: Lepa Lukić - Nemam decu jer je sudbina tako htela

Lepa Lukić kaže da su joj boravci u rijalitijima najteže padali zato što je morala da se odvaja od svoje mačke:

- Kada odem u rijaliti ili na put, nikog se ne uželim kao moje Maze. Svi znaju koliko je volim, pa me pitaju što je ne povedem sa sobom. Ali ona je kućna maca, ne voli da menja okruženje, pa neću da je izlažem stresu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Stana Luković ATA Images, instagram

Slične Vesti