Ovo je poslednji put da vam kažem... Dejan Pantelić saopštio tužne vesti, kolege svim srcem uz hrabrog voditelja

Ovo je poslednji put da vam kažem... Dejan Pantelić saopštio tužne vesti, kolege svim srcem uz hrabrog voditelja

Autor: | 28/01/2023

0

“Ovo je poslednji put da vam kažem: Ostanite uz Prvu i uz emisiju 150 minuta, i da ćemo se gledati ponovo,” poručio je Dejan Pantelić, na kraju emisije koju je radio poslednjih pet godina, i tako stavio tačku na svoju tri decenije dugu televizijsku karijeru.

Pročitajte: Lekari nisu verovali, ali ona jeste - Upoznajte tajanstvenu suprugu Dejana Pantelića, uz njenu ljubav pobedio je opaku bolest FOTO

TV Prva printscreen

 

Kao što je poznato, on je pre nekoliko godina pobedio karcinom krajnika, ali posledice po zdravlje su ostale. Zbog toga je odlučio da se povuče s malih ekrana.

“Radiću neke druge poslove, isto televizijske. Ne idem u penziju, daleko bilo”, obratio se publici u “lajvu” i dodao: “Ostavljam vas u sigurnim rukama. Sve moje kolege odlično rade svoj posao, napredovaće i biće još bolje. Ja ću pokušati da svoje znanje prenesem mlađim, lepšim i boljim kolegama.”

Na kraju se i našalo: “Kako ono beše kaže Arnold Švarceneger na kraju onog filma, I Will Back.”

Pročitajte: Lana i Vukašin heroji od malih nogu - Deki Pantelić rođen na Svetski dan dijabetesa, oba deteta boluju mu od te bolesti

Mirko Tabašević

 

Pošto je vest o kraju voditeljske karijere podelio i na društvenim mrežama, pratioci su mu uputili poruke podrške i poželeli sreću i uspeh u daljem životu i radu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još