Došla su na naplatu sva ona zračenja i hemioterapije: Dejan Pantelić saopštio tužne vesti, kolege svim srcem uz hrabrog voditelja

Došla su na naplatu sva ona zračenja i hemioterapije: Dejan Pantelić saopštio tužne vesti, kolege svim srcem uz hrabrog voditelja

Autor: | 07/05/2022

0

Povlači se Dejan Pantelić

Voditelj Dejan Pantelić saopštio je na svom profilu na Instagamu da se povlači sa malih ekrana.

- Hvala kolegama koji imaju dobre telefone i filtere pa ispadnem manje “polovan”. Izvinjavam se gledaocima na promuklom glasu, došla su na naplatu sva ona zračenja, hemioterapije, operacije... Trudiću se da u narednom periodu pronađem adekvatno mesto iza kamera. Hvala što brinete – napisao je na popularnoj društvenoj mreži.

Pročitajte: Iz emisije na operacioni sto - Dejan Pantelić hitno hospitalizovan

 

 

Dejanu je podršku pružio veliki broj kolega, među kojima i Ivan Ivanović, Vesna Dedić, Filip Čukanović, Marija Kilibarda, Aleksandra Jeftanović i drugi.

Podsetimo, godine 2012. Panteliću je dijagnostikovan tumor grla, i mada medicinske prognoze nisu bile obećavajuće, nadljudskim naporima i uz bezrezervnu podršku porodice, uspeo je da pobedi opaku bolest.

Pročitajte: Lekari nisu verovali, ali ona jeste - Upoznajte tajanstvenu suprugu Dejana Pantelića, uz njenu ljubav pobedio je opaku bolest (foto)

Mirko Tabašević

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin