Kako vreme leti! Sofija i Elena Georgiev nisu više male, tata Vlado otkrio divne novosti FOTO

Kako vreme leti! Sofija i Elena Georgiev nisu više male, tata Vlado otkrio divne novosti FOTO

Autor: | 23/01/2023

1

Ćerke Vlade Georgieva velike devojčice

Čini se da je ne tako davno Vlado Georgiev bio jedan od najpoželjnijih mladoženja u Srbiji, ali da vreme neumitno leti sam nas je podsetio objavom na Tviteru. „Sofija na jesen u školu. Da, ove jeseni u školu“, kao da se i sam začudio.

Popularni Barba godinama je u srećnoj vezi sa Milicom Samardžijom. Iako nikada nisu otišli kod matičara, to im nije bila prepreka da stvore skladnu porodicu i uživaju u ljubavi.

Prvu ćerku Sofiju dobili su 2016. godine, dok je mlađa Elena stigla na svet godinu i po kasnije.

‒ Ta dečja iskrenost i nevinost zaista su najveći dar i blagoslov u kome kao roditelj uživam. Formiranje karaktera i ličnosti na dnevnom nivou je nešto fascinantno. Gledate u sutrašnje ljude, to ne vidite dok nisu vaša deca. Neke svari nisam primećivao dok nisam postao otac ‒ priznao je Vlado u jednom intervjuu.

Pročitajte: Njoj je posvećena njegova najlepša balada - Bivša devojka Vlade Georgieva sreću pronašla u Americi, ovo je Irena koju je ludo voleo

Luka Šarac

 

Koliko je ponosan na činjenicu da Sofija uskoro kreće u prvi razred, toliko se raduje i Eleninim uspesima na plesnom podijumu.

‒ Došao sam da gledam mlađu ćerku na prvom takmičenju u plesu. Pa, jao, jao ‒ pohvalio se Vlado uoči Nove godine, ne krijući sreću i uzbuđenje.

Twitter

 

 

Komentari (1)

Loading
Lara 20:23 24.01.2023
Odgovori

Evo nama novljanski , budućih zadrugarki. Da vidi malo i ovaj crnogorac.

hellomagazin.rs hellomagazin