Prva žena Željka Joksimovića ponovo provocira Jovanu: U kafani se zove tura, a ne bivša! FOTO

Prva žena Željka Joksimovića ponovo provocira Jovanu: U kafani se zove tura, a ne bivša! FOTO

Autor: | 13/01/2023

2

Vesna Joksimović na društvenim mrežama šalje tajne poruke

Željko i Jovana Joksimović zajedno su skoro 15 godina i uživaju u skladnom braku u kojem su dobili troje dece. No, pre nego što je sreo lepu voditeljku popularni muzičar bio je oženjen zgodnom Vesnom, sa kojom ima ćerku Minu.

Pročitajte: Vesna mi je kao ćerka, često dolazi kod nas - Majka Željka Joksimovića i danas je bliska sa bivšom snajom

Privatna Arhiva

 
 

Iako se Vesna ne pojavljuje u javnosti, jer ne pripada estradnom svetu, na društvenim mrežama je vrlo aktivna. Pratioce nekad ume da zaintrigira atraktivnim fotografijama, na primer u kupaćem kostimu pored bazena, kada se ne libi da istakne svoje atribute, ali postoje i neke objave za koje mnogi smatraju da su upućene ili Željku ili njegovoj sadašnjoj supruzi.

Pročitajte: Svadba je nagoveštavala divan brak sa Vesnom, ali je sve krenulo po zlu, Željkov profesor otkrio do sada nepoznate detalje veze

Instagram

 

Tako je Vesna juče u storiju objavila šaljivi citat koji kaže: „U kafani se zove tura, a ne bivša“. Drugi post prati Joksimovićeva pesma „Devojka sa polja zelenih“, pa su se neki s razlogom zapitali da li je možda nekome na taj način uputila poruku...

Instagram

 

 

Komentari (2)

Loading
Nadica 12:05 14.01.2023
Odgovori

Ne obožavam Jovanu, ali me užasno nerviraju ovakve bivše koje niti sta pametno imaju ni da pokažu ni da kažu!! Ni na jednoj slici ninasta ne liči , ni na svadbi ,a ni na plaži, kao zadnja......a i ovaj Joksimović je bljak na svadbi. Kao da se i on u međuvremenu izoperisao?! Ova bi mogla da se pomiri sa tim da je nebitna u svakom slučaju.

Milica 12:41 15.01.2023
Odgovori

Žena je potpuno bez veze...ona je bivša i treba to da prihvati ...glupo je ovako se blamirati,ali očigledno da joj pamet a i pristojnost nisu jača strana.

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti