Sve sam dobila u životu osim jednog... Dragana Mirković otkrila bolnu ranu o TREĆEM DETETU

Sve sam dobila u životu osim jednog... Dragana Mirković otkrila bolnu ranu o TREĆEM DETETU

Autor: | 11/01/2023

0

Posle novogodišnjeg nastupa na Kopaoniku Dragana Mirković vratila se u rodni Kasidol gde je sa porodicom proslavila Božić. Folk zvezda je tokom praznika prvi put otkrila da je mnogo patila što joj se nije ispunila želja da rodi treće dete.

Pročitajte: Ona zaista nema konkurenciju - Ovako Dragana slavi Badnje veče, raskošna trpeza i dekoracija koja oduzima dah

Luka Šarac

 

‒ Sve sam dobila u životu osim trećeg deteta, nažalost. Malo sam zakasnila sa tim i precenila sebe. Svi su mi govorili: „Jao, izgledaš mlađe, nemoguće da imaš te godine.“ I tako sam se ja malo zaboravila i onda kad sam htela sa četrdeset godina sebe da obradujem još jednom bebicom, moj biološki sat je bio takav da, nažalost, nisam mogla da dobijem treće dete. To je jedina moja neostvarena želja – otkrila je Dragana za Star i istakla da je zbog toga dugo patila.

Pročitajte: Stiže najlepši poklon - Dragana Mirković postaje baka!

Privatna arhiva

 

‒ Neko vreme sam jako patila, ali ne više jer imam divnu decu i radujem se njihovoj deci pa ću sve to nadoknaditi jednog dana. Doduše, oni su još mladi, treba još da prožive da bi kasnije mogli da budu kvalitetni za brak. Treba u mladosti da se provedeš, a kad se oženiš mlad, onda te taj nedostatak provoda dočeka kad ne treba, tako da im to ne preporučujem.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin