Rođeni brat najzgodnijeg učesnika Survajvera vodi bitku sa dramatičnim viškom kilograma: Uništile su me emocije, stres i toksična veza FOTO

Rođeni brat najzgodnijeg učesnika Survajvera vodi bitku sa dramatičnim viškom kilograma: Uništile su me emocije, stres i toksična veza FOTO

Autor: | 10/01/2023

0

Brat Stevana Stevanovića vodi bitku sa prekomernim viškom

Među učesnicima takmičenja „Najveći gubitnik“, koje se odnedavno prikazuje na TV Nova, nalazi se, verovali ili ne, rođeni brat najzgodnijeg učesnika poslednjeg „Survajvera“.

Pročitajte: Život posle Survivora - Stevan Stevanović predstavlja devojku Milicu i otkriva koga će pozvati na venčanje

Instagram

 
 

I dok je Stevan Stevanović svojom pojavom mamio ženske uzdahe i izazivao zavist jačeg pola, njegov pet i po godina mlađi brat Aleksandar pred kamerama je započeo bitku protiv gojaznosti.

‒ Prva asocijacija na Acu mi je da je dobrica, čista duša, druga da je lenj. Verovatno se zato toliko i ugojio ‒ otkrio je Steva šta misli o bratu.

Pročitajte: Želite liniju kao Jelena Đoković? Jedna čaša ovog napitka istopiće sve što ste danas pojeli FOTO

Instagram

 
 

Aleksandar je pre tri godine izgledao bitno drugačije, o višku kilograma nije bilo ni govora.

‒ Moj problem s kilažom ima veze sa emocijama, pošto sam prošao i stres, i nervozu, i nespavanje. Pored toga što je tata imao operaciju, saznali smo da deda ima rak u poodmakloj fazi i da se neće izvući ‒ ispričao je Aca kroz suze.

‒ On je emotivac, tatina mala maza, biberče malo ‒ poručio je njegov otac koji, kao i cela porodica, podržava Acu u ovom poduhvatu.

Pročitajte: Fotografije ne lažu - Tajna veza Cece Ražnatović i najatraktivnijeg učesnika Survajvera

Instagram printscreen

 
 
 

Aleksandar Stevanović iskreno je priznao da postoji još jedan važan faktor koji je prouzrokovao njegovu prekomernu težinu.

‒ Poslednje dve godine imao sam vezu koja se na kraju pokazala kao ekstremno toksična, i za mene, i za moju bivšu partnerku. Takmičili smo se ko može više da pojede. Mislim da je konačno došlo vreme da se skoncentrišem i napravim od sebe mnogo boljeg čoveka. Krajnje je vreme da promenim život nabolje.

Stevi je u „Survajveru“ pobeda izmakla „za dlaku“, a njegovom bratu iskreno želimo da iz rijalitija izađe kao najveći gubitnik.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti