Vreme je da progovorimo! Marko Đoković ne želi da ćuti: Ovo je PRAVA ISTINA o mom odnosu sa bratom Novakom

Vreme je da progovorimo! Marko Đoković ne želi da ćuti: Ovo je PRAVA ISTINA o mom odnosu sa bratom Novakom

Autor: | 09/01/2023

1

Novak i Marko Đoković u fokusu javnosti posle finala u Adelejdu

Novak Đoković žustro je reagovao u naletu besa koji ga je stigao u nekom trenutku finalnog meča na turniru u Adelejdu. Nije mogao da se kontroliše pa je počeo da viče, pokazujući u pravcu boksa u kome se nalazio njegov tim. Svi mediji su preneli da je izbacio brata Marka sa tribina. No, s obzirom na to da je govorio na italijanskom, pitanje je da li se obraćao njemu ili menadžeru Eduardu.

Pošto se mlađi brat odmah posle meča pojavio u Novakovom društvu i među prvima mu čestitao, očigledno su sve nesuglasice vrlo brzo rešene.

Pročitajte: Hvala što me trpite, nije lako sa mnom - Novak Đoković se obratio Marku posle meča, objasnio zašto ga je izbacio

Getty Images

 

Poslednja objava Marka Đokovića na Instagramu mnogo govori o odnosu među braćom. On je, naime, objavio zajedničku fotografiju iz vremena kada su bili deca, a uz nju i dirljiv tekst:

„Hvala ti! Hvala ti za ljubav, za tvoju dušu, tvoj duh. Hvala ti što si uvek realan i iskren u potpunosti. Hvala ti što ostaješ snažan i što čuvaš smisao za humor. Hvala ti što se boriš za sve nas, što predstavljaš ljude... Hvala ti što nam pokazuješ da postoji nada u ovim teškim vremenima. Hvala ti što nam, osim nade, pružaš čist put i snagu da se krećemo u punoj brzini, bez stajanja“, napisao je Marko Đoković.

Pročitajte: Brat bratu ne okreće leđa - Poruka Novaku koja će se prepričavati

Getty Images

 

„Na kraju, hvala ti što pokazuješ da osam milijardi ljudi, koliko nas ima na ovoj prelepoj planeti Zemlji, zaslužuju jednak tretman, da smo svi jedno. Da je vreme da progovorimo i da se borimo za naša prava koja imamo kao ljudska bića, da imamo moć da pomažemo jedni drugima, da se zajedno razvijamo i rastemo kroz empatiju, poštovanje, prihvatanje i, konačno, ljubav. Voli te brat. Hvala!“

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti