Rastko Janković pre voditeljke ljubio poznatu pevačicu: Važili su za skladan par, ona je danas srećno udata FOTO

Rastko Janković pre voditeljke ljubio poznatu pevačicu: Važili su za skladan par, ona je danas srećno udata FOTO

Autor: | 04/01/2023

1

Rastko Janković pre voditeljke bio u dugoj vezi

Voditeljka Slagalice Marija Veljković već neko vreme uživa u ljubavi sa glumcem, Rastkom Jankovićem, koga je nakon nekoliko meseci skladnog odnosa upoznala sa naslednicima.

Privatni život slavne voditeljke dospeo je u javnostkada se razvela od Milana Milovanovića, sa kojim ima troje dece, međutim, malo ko je znao da je njen sadašnji partner bio dugo godina u vezi sa našom poznatom pevačicom.

Pročitajte: Posle Mihene smrti, Arijana pokazala pravo lice: Evo šta sad misli o Srbiji FOTO

Jakov Simović

 

Marijin novi partner, Rastko, krajem devedesetih zabavljao se pune tri godine sa pevačicom Jelenom Lalović poznatijom kao Jellena, a tada su važili za skladan i povučen par. Inače, ona se povukla iz medija kada je pre 7 godina dobila sina, a srećno je udata za Komnena Lalovića.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
mikele.architect 10:56 05.01.2023
Odgovori

Oboje bezlični,amorfni,neharizmatični...našli se.On zašao duboko u srednje godine bez dece,žene,ona,majka troje dece,rasturen brak zbog višestruke prevare sa raznim likovima niskog IQ.Iznuđena,na mišiće kombinacija koja na kratke staze izgleda "cool" a na dugačke nema perspektivu zbog njenog karaktera ponajviše.Rastko je dobar čovek,ona nije!.

hellomagazin.rs hellomagazin