Jellena rešila da se u velikom stilu vrati na estradu

Jellena rešila da se u velikom stilu vrati na estradu

Autor: | 29/11/2018

0

Pevačica Jelena Lalović poznatija kao Jellena, napravila je četvorogodišnju pauzu zbog rođenja sina, a sada je rešila da se u velikom stilu vrati na estradu.

Osim što je nedavno snimila pesmu, rešena je i da promeni imidž, radne navike ali i one navike koje se tiču brige o zdravlju. Stoga redovno odlazi na "remont".

- Jednom godišnje se posvetim kompletnom organizmu i telu. Najpre izvadim krv, pa krenem redom, od lekara do lekara - kaže Jellena i dodaje da je poslušala savet njene koleginice Suzane Mančić te je probala vaginalno orošavanje.

 

Ali ovo nije sve, rešila je da podeli još detalja.

- To je divna stvar. Sad je na sniženju i košta 340 dinara. Žene to kritikuju i komentarišu u negativnom kontekstu samo zato što tako zvuči, a pojma nemaju šta je to. Kad bi znale, išle bi bar dva tri puta godišnje. Em je zdravo, em je prijatno, em ne košta puno. Remont vagine je normalna stvar, posebno u mojim godinama. Rađala sam, moram voditi računa o zdravlju - rekla Jellena s osmehom nalicu za Kurir

 

Pevačica je istakla i da koristi priliku što muž nije sa njom da bi se skinula, jer kada je sa njim, obično je zakopčana do grla.
Jelena će predtaviti svoj povratnički singl "Hej drugarice", u novogodišnjem programu kod Dragane Mirković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Lalovic (@jellena.lalovic) on Nov 27, 2018 at 10:23am PST

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još