Praznici u crno-belom ritmu: Fudbaleri Partizana predstavljaju svoje najvatrenije navijače FOTO

Praznici u crno-belom ritmu: Fudbaleri Partizana predstavljaju svoje najvatrenije navijače FOTO

Autor: | 03/01/2023

0

Fudbaleri Partizana sa najvatrenijim navijačima

Posle četrdesetodnevne pauze, fudbaleri „Partizana“ poslednjih dana decembra počeli su novu polusezonu.Reč je o ciklusu u kojem ih od februara očekuje borba za titulu i evropske utakmice u “Ligi konferencije”, gde kao jedini srpski klub predstavljaju našu zemlju u elitnom „UEFA“ takmičenju. Kako se svaki početak nadovezuje na neki kraj, dvojicu istaknutih prvotimaca pitali smo da se osvrnu na minule mesece i sumiraju utiske iz perioda koji ostavljamo za nama.

Pročitajte: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić sa najlepšim vestima ušli u novu godinu - Decembar je doneo nešto neočekivano

Kao neko kome su dom i porodične vrednosti ukorenjene u tradiciju, nekadašnja “udarna pesnica” lisabonske “Benfike”, a sada “Partizana”, Ljubomir Fejsa, prvi put je za praznični broj magazina HELLO! pozirao sa svojom decom, šestogodišnjim Mateom i dve godine mlađom Petrom. Naslednika ima i Danilo Pantić, koji je kao dete bio u “Čelziju”, a sada, u trećem mandatu, brani boje “Partizana”. Na to je njegov sin, dvoipogodišnji Viktor, posebno ponosan.

‒ Godinu koja odbrojava poslednje sate pamtiću po povratku u “Partizan”, klub iz koga je krenula moja ozbiljna fudbalska karijera. Dobro, bio sam u “Hajduku” pre nego što sam obukao crno-beli dres, ali je tek dolaskom u “Partizan” za mene sve krenulo uzlaznom linijom ‒ priseća se Ljubomir, koji se posle mnogo godina sa porodicom vratio u Srbiju.

‒ Deca su krenula u školicu, stekla drugare koje mnogo vole, kao i oni njih. Supruga i ja ovog decembra slavimo 11 godina braka, a 14 ljubavi, i to sa naša dva anđela. Sve je kako treba da bude.

Pročitajte: Pomodarska imena od tri slova ostavlja drugima - Fudbaler Lazar Marković postao otac, dečak nazvan po srpskom princu (foto)

Miloš Nadaždin

 

Iako uživa u novogodišnjim praznicima, priznaje da drugima prepušta dekorisanje kuće.

‒ Ja samo nadgledam ‒ poručuje uz smeh.

‒ Svake godine moja supruga zajedno sa decom u vreme praznika okiti naš dom, a to izgleda baš lepo. Inače, i Mateo i Petra su vrlo kreativni. Pisali su Deda-Mrazu i poželeli po jedan poklon.

S obzirom na to da je Ljubomir ove sezone na pauzu krenuo nešto ranije, četvoročlana porodica imala je vremena da putuje u daleke krajeve.

‒ U novembru smo bili u Dubaiu, a posle toga smo boravili u Portugalu, gde imamo kuću. Sada smo u Beogradu. Novu godinu proslavili smo sa prijateljima i kumovima, ali Božić, kao i uvek, tradicionalno obeležavamo kod kuće, u porodičnom okruženju. To je praznik koji najviše volimo.

‒ Planove za 2023. nemam. Znate kako se kaže: “Mi planiramo, Bog se smeje“. Želja mi je da smo svi zdravi, kako ove, tako i svake naredne godine. Čitaocima HELLO! magazina čestitam predstojeće praznike, da ste zdravi, voljeni i srećni. Sve najbolje vam želim od srca, zajedno sa porodicom.

Dvadesetšestogodišnji fudbaler Danilo Pantić ne krije da se sa zadovoljstvom rastaje od 2022. godine, što i ne treba da čudi ako se ima u vidu da je, kako kaže, bila jedna od najtežih u njegovom životu.

‒ Početkom godine doživeo sam ozbiljnu povredu, jednu od najtežih u sportu, koja me je udaljila sa terena deset meseci. Imao sam operaciju prednjih ukrštenih ligamenata, oporavak je bio vrlo naporan, ali srećom sve je sanirano kako treba i dobro se osećam.

Pročitajte: Stiže najlepši poklon - Dragana Mirković postaje baka!

Miloš Nadaždin

 

Posle svega što se desilo, u novu godinu ulazi u odličnoj formi, dobro raspoložen i sa željom da ga sreća malo više prati.

‒ Naravno, bilo je i mnogo divnih momenata za pamćenje. Moj sin Viktor, koji ima dve i po godine, počeo je da priča, uveliko sklapa rečenice i svaki dan nam je zanimljiviji od prethodnog. Dosta vremena provodim u karantinu na treninzima ili utakmicama, ali svaki trenutak kad nemam obaveze posvećujem Vići. Bio je na poslednjoj utakmici u jesenjem delu, a kući se vratio oduševljen. Mislim da je mesec dana samo pričao o tome kako tata igra fudbal i kako je on navijao. Sada je već porastao, pa će češće dolaziti. Ide u vrtić, voli da se igra sa drugarima.

I Danilo Pantić je, poput mnogih, Novu godinu dočekao kod kuće, zajedno sa najmilijima.

‒ To je nešto najlepše. Moram priznati da ne učestvujem u kićenju jelke, za to su zaduženi supruga i sin, ali ne zaboravljam da svim dragim ljudima kupim poklone.

Praznovaće se, ali nema mesta opuštanju:

‒ Dva dana sam slobodan, a već 2. januara sam se vratio na teren.

Na dane koji dolaze gleda s optimizmom.

‒ U 2023. sa “Partizanom” planiram najviše ciljeve i siguran sam da ćemo ih ostvariti. I svima, uz najlepše želje, poručujem da ne odustaju od svojih ciljeva. Sve je moguće.

Tekst: Eva Čubrović

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Najnovije vesti