Nežna strana fudbalera Partizana: Ekskluzivne fotografije u prazničnom broju magazina Hello! (video)

Nežna strana fudbalera Partizana: Ekskluzivne fotografije u prazničnom broju magazina Hello! (video)

Autor: | 27/12/2019

0

Fudbaleri Partizana Vladmir Stojković, Bojan Ostojić, Zoran Tošić, Miroslav Vuličević i Rajko Brežančić za praznično izdanje magazina "Hello!", koje je u prodaji do 9. januara 2020. godine, otkrivaju svoju nežnu stranu. Njihove ekskluzvine fotografije sa naslednicima možete videti u editorijalu snimljenom za naš magazin, a kako je proteklo slikanje pogledajte u video snimcima koji su pred vama.

 

Ekskluzivne fotografije u prazničnom broju magazina Hello!- Vladimir Stojković

Kapiten "crno-belih” i zlatni čuvar mreže, Vladimir Stojković, ljubav prema fudbalu je preneo je na starijeg sina, koga je dobio u prvom braku. Zbog obaveza u školi, sedmogodišnji Lav je opravdano izostao sa snimanja ovog editorijala, a istim koracima u ljubavi prema lopti kreće i mlađi sin Vladan, koga mu je supruga Valentina podarila pre četiri godine. Pre godinu dana Stojke je dobio i ćerku Saru.

Ekskluzivne fotografije u prazničnom broju magazina Hello! - Bojan Ostojić

Kada je tročlani tim Ostojića stigao na slikanje za “Hello!”, odmah smo shvatili da je dvoipogodišnja devojčica nasledila tatinu odlučnost. Najstariji je igrač Parizana ali kod kuće su pravila jasna- glavnu reč u domu štopera crno-belih vodi mali kapiten, ćerka Viktorija kojoj je teško reći ne.

Ekskluzivne fotografije u prazničnom broju magazina Hello! - Zoran Tošić

U domu veziste crno-belih svaki dan je Nova godina. Ugrabiće nekoliko slobodnih dana za kratak praznični odmor sa suprugom i decom, ćerkom Petrom i sinom Romanom.

Ekskluzivne fotografije u prazničnom broju magazina Hello! - Miroslav Vuličević

Desni bek ekipe iz Humske, koga su saigrači zbog brzine prozvali Mašina, kod kuće je okružen ženskom energijom - osmogodišnjom Đurđom i četiri godine mlađom Janjom, i priznaje da je to za njega veliki blagoslov.

Ekskluzivne fotografije u prazničnom broju magazina Hello! - Rajko Brežančić

Dočeku Nove godine i Božića levi bek Partizana posebno se raduje jer će, posle dužeg vremena praznike proslaviti kod kuće, sa suprugom Gordanom i njihovo dvoje dece, petogodišnjim Andrejom i tri godine mlađom Andreom.

Još pregršt lepih priča, zanimljivih intervjua i prazničnih saveta o tome šta da obučete, kako da se našminkate da biste zablistali u novogodišnjoj noći, ali i kako da postavite prazničnu trpezu, pročitajte u novom broju magazina "Hello!", koji je u prodaji do 9. januara.

Hellomagazin Hellomagazin
Tagovi: Hello! 615

Najnovije vesti