Veliko priznanje Marije Šerifović: Istina je to što se priča, nije laž

Veliko priznanje Marije Šerifović: Istina je to što se priča, nije laž

Autor: | 03/01/2023

0

Priznanje Marije Šerifović iznenadilo mnoge

Pevačica Marija Šerifović se u više navrata našla u centru čaršijskih priča, sa kojima se vanserijska umetnica hrabro nosi i retko ih komentariše. Sada je rešila da na jednu od njih stavi tačku i to priznanjem. 

Ona je bila gost u novogodišnjoj emisiji gde je govorila o mnogim životnim situacijama i o pomoći koju je pružila drugima.

Pročitajte: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić sa najlepšim vestima ušli u novu godinu - Decembar je doneo nešto neočekivano

K1 TV screenshot

 

- Mislim da smo mnogo sebični. Većina danas nema vremena da nešto oseti i prepozna. Empatija ne postoji, nema se vremena ni za šta. Sve je brzo, svi jure. Ljudska osećanja su postala nevažna. To je jedna neverovatna besmisao. Nada je koleginica moje majke, tako sam je upoznala i pomogla sam joj koliko sam mogla. Moja majka Verica prati sve vesti od RTS-a i K1 televizije, pa preko drugih medija. Insistira da u kući postoje svi kablovski operateri kako joj ne bi promakao neki kanal. Verica je postala pravi penzioner, pa počinje da poprima i takva razmišljanja. To nije šala. Sada gledam i vidim u kući šta se tu sve dešava. Od decembra meseca ove godine zvanično je u penziji, dobila je svoju prvu penziju – ispričala je za K1 televiziju Šerifovićeva i time potvrdila glasine da je spasila život sinu Nade Topčagić.

Pročitajte: Volela bih da Duško u 2023. godini... Karleuša tražila samo jedno od Tošića, da li će ispuniti?

Boško Karanović

 

Naime, sin pevačice Miroslav Đorđević je 2010. godine jedva ostao živ posle teških telesnih povreda na skijanju na Jahorini, gde su se lekari borili da mu spasu desnu nogu, a Marija je Nadi ponudila da pošalje helikopter, na čemu joj je ona večno zahvalna. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs K1 TV screenshot

Pročitajte još

Najnovije vesti