Masimo Savić neće biti sahranjen u Zagrebu, porodica donela neočekivanu odluku

Masimo Savić neće biti sahranjen u Zagrebu, porodica donela neočekivanu odluku

Autor: | 28/12/2022

0

Sahrana Masima Savića neće biti u Zagrebu

Pevač Masimo Savić preminuo je 23. decembra u 61. godini posle kratke borbe sa karcinomom pluća, a izdavačka kuća legendarnog hrvatskog pevača objavila je vreme i mesto komemoracije i poslednjeg ispraćaja.

Pročitajte: Pre više od 30 godina srce je poklonio Eni - Ovo je supruga Masima Savića, ljubavna priča dostojna filma FOTO

Mario Kristofić

 

Komemoracija Masimu Saviću biće održana u petak, 30. decembra 2022. godine u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, dok će u holu biti izložena knjiga sećanja u koju će oni koji su ga poštovali moći da se upišu. Sahrana je zakazana za utorak 3. januar na Gradskom groblju Zadar.

I komemoracija i poslednji ispraćaj otvoreni su za sve koji žele još jednu priliku da se pozdrave s Masimom, poručuju iz izdavačke kuće.

Masimo Savić rođen je 1962. godine u Puli, dok je detinjstvo uglavnom provodio u Istri, iako su ga životne okolnosti odvele prvo do Italije, potom i do Australije. Srednju školu pohađao je i završio u Zagrebu, gde je i započeo muzičku karijeru, pa se postavlja pitanje zašto je porodica donela odluku da bude sahranjen u Zadru.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti