Napustila je grupu Lunu, udala se u tajnosti i nestala: Ovako danas izgleda Maja Marković, sreću je pronašla pored kolege  FOTO

Napustila je grupu Lunu, udala se u tajnosti i nestala: Ovako danas izgleda Maja Marković, sreću je pronašla pored kolege FOTO

Autor: | 27/12/2022

0

Maja Marković iz Lune danas živi daleko od scene

Danas skoro zaboravljena grupa Luna, krajem devedesetih uživala je veliku popularnost, ponajviše zahvaljujući moćnom glasu pevačice Maje Marković.

Na njen odlazak frontmen Čeda Čvorak nije blagonaklono gledao, a devojke koje su je zamenile nisu joj bile ni bleda senka. Istini za volju, ni Maja se nije proslavila u solo vodama i posle nekoliko snimljenih singlova nestala je sa javne scene.

Pročitajte: Zameriće mu! Posle toliko godina Srđan Mobi dik priznaje - Bili smo u vezi, to smo krili i pravili se blesavi

Promo

 

Glasine da se udala za muzičara Sinišu Cvetkovića Ludviga, kao i da zajedno nastupaju na kruzerima, i sama je potvrdila kada se početkom godine, posle dužeg vremena, pojavila u jednoj televizijskoj emisiji.

Prilikom gostovanja kod Boška Jakovljevića, na televiziji K1, ispričala je:

‒ Sa suprugom Ludvigom od 2010. godine pevam na prekookeanskim i rečnim kruzerima, pogotovo onima koji plove Dunavom. On je moj privatni pijanista. Pre pandemije smo na kruzerima provodili tri do šest meseci godišenje, a ja sam ostvarila mladalački san da obiđem svet.

Pročitajte: Upoznala ga je pre Leontine, od harmonikaša napravila mega zvezdu - Postelju ove pevačice je godinama gužvao Željko Joksimović FOTO

Instagram

 

Iako je karijeru započela na velikim koncertima, uživajući u statusu zvezde, Maja kaže da joj danas prija da nastupa pred manjim brojem ljudi.

‒ Sećam se da su me krajem devedesetih, kada sam najviše radila, pitali koja mi je najveća želja, a ja sam odgovorila: „Da se odmaram i putujem šest meseci“. I, eto, želja mi se ispunila. Obišla sam ceo svet radeći posao koji najviše volim.

Pročitajte: Zablistala i nestala - Cveta Majtanović promenila lični opis, zvezda Idola danas izgleda ovako FOTO

Instagram

 

Fotografije sa Majinog Instagrama govore u prilog njenim rečima. Poslednje koje je objavila nastale su na plažama Španije, gde uživa u suncu i moru. Lepa pevačica nedavno je proslavila 44. rođendan, a ako je suditi po savršenoj figuri koja je u kupaćem kostimu došla do izražaja, nema sumnje da je vreme na njenoj strani.

Instagram

 

 


 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin