Božić u dvorcu Dragane Mirković: Jelka do plafona i dekoracija dostojna zdanja od 50 miliona evra FOTO

Božić u dvorcu Dragane Mirković: Jelka do plafona i dekoracija dostojna zdanja od 50 miliona evra FOTO

Autor: | 25/12/2022

0

Dvorac Dragane Mirković prelep za praznike

U domu, to jest dvorcu Dragane Mirković slave se oba Božića. Folk zvezda je praznični duh unela još početkom meseca, kada je počelo ukrašavanje prostorija velelepnog zamka u Beču, kojem živi sa suprugom Tonijem Bijelićem, sinom Markom i ćerkom Manuelom. Svi su se danas okupili na porodičnom ručku za raskošnom trpezom.

Pročitajte: Božić kod Ane i Bastijana - Toplina porodičnog doma, razdragani sinovi i prelepa trpeza FOTO

Luka Šarac

 

Juče, na Badnji dan po gregorijanskom kalendaru, Dragana nam je pokazala kako izgledaju praznici na njihov način. Ispred dvorca Ebenfurt, koji prema nekim procenama vredi oko 50 miliona evra, vide se jelke sa ukrasima, girlande, zvončići, venčići, tu su svetiljke u dvorištu u obliku sveća i malo snega, čisto da dopuni atmosferu zimske bajke, a čuju se i prigodne pesme „Jingle Bells“ i „Last Christmas“.

Pročitajte: Dragana Mirković okitila jelku, dvorac sada izgleda još lepše - Svi komentarišu da takvu raskoš još nisu videli FOTO

Instagram

 

Instagram

 

Raskošan je i salon, gde je postavljena velika jelka, okićena elegantnim belim ukrasima i lampionima u istoj boji. Potpuno se uklopila u ambijent. Dvorac Dragane Mirković u vreme praznika prosto je čaroban!

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti