Dva sata posle ponoći, poziv iz bolnice... Datum smrti Masima Savića krije neverovatnu priču, šta ti je sudbina VIDEO

Dva sata posle ponoći, poziv iz bolnice... Datum smrti Masima Savića krije neverovatnu priču, šta ti je sudbina VIDEO

Autor: | 24/12/2022

0

Smrt Masima Savića potresla je ceo region. Popularni pevač preminuo je juče u 60. godini, posle kratke i teške borbe s rakom pluća. Uspeo je da sakrije svoju bolest od javnosti, kao nekad Dejvid Bouvi, čak i da početkom novembra, pod nadzorom lekara, odradi veliki koncert u zagrebačkoj Areni, svestan da možda više neće imati prilike da nastupa, ali na kraju nije imao snage.

Pročitajte: Pre više od 30 godina srce je poklonio Eni - Ovo je supruga Masima Savića, ljubavna priča dostojna filma FOTO

Marko Grubišić

 

Neutešan posle smrti kolege i prijatelja, od Masima se oprostio i Toni Cetinski. Interesantno je da su njih dvojica u jednoj emisiji pre četiri godine zajedno izveli Tonijev hit, baladu „23. prosinac“, posvećenu dragoj osobi koja je prerano preminula. Na isti datum, 23. decembra, ovdašnja muzička scena ostala je bez Masima Savića, jednog od najboljih vokala, velikog gospodina i vrhunskog muzičara koji je uvek bio rado viđen gost u svakom kutku bivše države.

Pročitajte: Siniši Mihajloviću bilo je namenjeno drugo ime, današnji dan nosi neverovatnu simboliku

„23. prosinac, dva sata poslije ponoći, zvoni telefon... Poziv iz bolnice, sve mi je bilo jasno, ne... Samo ostaje nada da vrijeme sad liječi sve rane i da Bog će mi dati sad snage preživjet’ te dane...“ Jeziva slučajnost ili sudbina? Mnogi su se posle ovog saznanja naježili.

Cetinski je u objavi poručio: “Počivaj u miru Masimo. Iskreno saučešće porodici i tvom malom krugu velikih ljudi”.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti