Nije mogla da zadrži suze: Poslednjoj ljubavi Dijega Maradone zabranili da prisustvuje sahrani

Nije mogla da zadrži suze: Poslednjoj ljubavi Dijega Maradone zabranili da prisustvuje sahrani

27/11/2020

0

Fudbalska legenda, Dijego Armando Maradona sahranjen je u Buenos Ajresu, a armija fanova želela je da prisustvuje sahrani. Čin se ipak odigrao u intimnom krugu porodice, a javnost je šokirala činjenica da je devojci preminulog Maradone bilo zabranjeno da prisustvuje sahrani.

Brojni navijači i obožavaoci imali su prilike da Maradoni odaju počast u Predsedničkoj palati, odakle je kovčeg sa njegovim telom prevezen na groblje.

Na sahrani Dijega Armanda Maradone prisustvovala je njegova bivša supruga Klaudija, ali je poslednjoj devojci fudbalske legende pristup bio zabranjen.

Pročitajte: Svet u neverici i šoku - Umro je Maradona

Laurence Griffiths Getty Images via Guliver

- Odluku je donela Klaudija, ne znam zašto su mi ovo uradili. Sve što sam želela je da kažem Dijegu zbogom. Bila sam mu poslednja devojka, imam pravo kao i svi drugi da se oprostim. Trebalo bi više da misle o Dijegu, koji nije više među nama. Bog vidi sve i platiće za ovo - rekla je u suzama Rosio Olivia pred kamerama španskih medija, prenosi "Nova S".

I druga bivša supruga, Veronika bila je prisutna, dok je njegov sin Dijego mlađi bio sprečen da iz Napulja doputuje, zbog pozitivnog testa na korona virus.

Pročitajte: Dijego Maradona bodrio Novaka Đokovića!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Teodora Vuković Rosio Olivia Matthias Hangst Bongarts Getty Images via Guliver

Pročitajte još

Najnovije vesti