Zlatu Numanagić prepolovila je bolest: Teško mi je kada me kolege zagledaju i pitaju jesam li dobro

Zlatu Numanagić prepolovila je bolest: Teško mi je kada me kolege zagledaju i pitaju jesam li dobro

Autor: | 18/12/2022

0

Poslednjih dana pažnja televizijske publike usmerena je na seriju Igra sudbine gde su u toku brojna previranja, a informacija važna za gledaoce koji već tri godine pažljivo prate dešavanja oko porodice Kanački jeste da je ulogu teta Lile od Danice Ristovski preuzela Zlata Numanagić.

Zanimljivo je da se poznatoj glumici slična situacija desila i 1994. godine, kada je posle odlaska Tanje Bošković iz serije „Srećni ljudi“ uskočila u kožu fatalne Lole Golubović, po kojoj je mnogi još pamte.

Pročitajte: Muškarci su mu zavideli, žene padale pred noge - Na doktora Popca ostalo samo sećanje, Aleksandar Dunić danas je neprepoznatljiv

Youtube printscreen

 

Zlata Numanagić danas izgleda nešto drugačije nego u vreme najveće popularnosti, a razlog za to nisu samo godine koje neumitno prolaze.

‒ Operisala sam kilu na dijafragmi, zbog čega sam bila na posebnom režimu ishrane. Jela sam tečnu hranu, potom kašastu, i dok sam se vratila na čvrstu skinula sam desetak kilograma, mada bi se na moju visinu videlo i nekoliko. Kako god, nosila sam konfekcijski broj 42, a sad mi je taman 36. Najviše mi je žao kad kolege počnu da me zagledaju i pitaju jesam li dobro, sa naglaskom na ono „dobro“ ‒ ispričala je u intervjuu za HELLO!, dodajući da je sada zdrava i da se oseća odlično.

Pročitajte: Prva izjava! Milica i Žarko otkrili zašto su napustili Igru sudbine - Ne želimo da se valjamo u blatu, idemo dalje

Instagram

 

Zlatin sin Fedor napunio je 23 godine kada je ponovo srela prvu ljubav Đorđa Tokina, koji je u Beograd nakratko došao iz Amerike.

‒ On je tamo bio na doktoratu, a ja sam mu se pridružila kad sam završila snimanje Srećnih ljudi. Nažalost, posle godinu i po Đorđe se razboleo i napustio nas je. „Dabogda imao, pa nemao“, obično se koristi kao kletva, a ja sam imala svoju bajku. Da njega nije bilo, ne bih verovala da prava ljubav postoji i u zrelim godinama.

Luka Šarac

 

Zlata Numanagić je u jednom periodu života, zajedno sa prijateljicom, držala kafanu u Albaniji. I po povratku u Beograd, pričalo se da živi i radi u Albaniji.

‒ To stvarno nema smisla, udaraju mi na egzistenciju, jer me ne zovu da snimam i igram u pozorištu. A sada se snima više nego ikada ‒ požalila se pre neku godinu.

Iako uživa u glumačkom poslu, Zlata Numanagić iskreno priznaje da je centar njenog sveta unuk Vuk.

‒ Svaki slobodan trenutak provodim sa njim. I kad me drugarice zovu na ručak, kažem da ne mogu jer čuvam unuče. Više ne mislim koliko ću da živim, nego koliko ću da učestvujem u njegovom odrastanju. Verujem da su babe i tetke veoma dragocene za odrastanje, bar sam ja imala takvo iskustvo i mnogo mi je značilo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin