Sanjao sam svoju sahranu i plakao... Dva života Siniše Mihajlovića

Sanjao sam svoju sahranu i plakao... Dva života Siniše Mihajlovića

Autor: | 16/12/2022

0

San Siniše Mihajlovića nije slutio na dobro

Siniša Mihajlović životnu utakmicu nije uspeo da dobije. Nadali smo se, verovali u rođenog borca, ali je neprijatel bio jači. Godine 2019, kada je leukemija prvi put pokazala zube, legendarni Miha ju je nadigrao, ali mu u revanšu to nije pošlo za rukom.

Pročitajte: Porodica Mihajlović donela odluku - Ovde će počivati naš Siniša

Profimedia

 

Posle velikog trijumfa nad leukemijom, Siniša Mihajlović otkrio je neke veoma intimne detalje o borbi sa bolešću.

- Život je fantastična stvar, pogotovo kada prolazite kroz nešto kroz šta sam ja prolazio. Onda uživate u svakom momentu, u svakom detalju. Praktično sam rođen dva puta. Prvo u februaru 1969. godine, a onda 50 godina kasnije. Videti jakog čoveka da plače je posebna stvar, sa bolešću sam naučio da iznosim svoje emocije, naučio sam da plačem i nije me sramota. Nikoga ne bi trebalo da bude. Pre toga, sve sam držao u sebi, onda sam shvatio da je plakanje dobra stvar, kao i pokazivanje ljubavi prema ljudi – ispričao je u intimnoj ispovesti za Skaj 2020. godine.

Pročitajte: Želja Siniše Mihajlovića ostala je neostvarena... U životu je postigao sve, ali ga je jedna stvar mučila

Profimedia

 

- Sanjati svoju sahranu nekoliko puta je veoma čudno. Nikada nisam izgubio nadu, sve sam to povezao sa svojom željom za borbu. Hranio sam svoju hrabrost. Naravno, doktori su imali veliku ulogu u svemu tome jer bez toga bih bio hrabar, ali ne bih uspeo – dodao je tom prilikom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti