Pre velike slave, novca i luksuza: U ovom skromnom stanu odrasla je Jelena Karleuša FOTO

Pre velike slave, novca i luksuza: U ovom skromnom stanu odrasla je Jelena Karleuša FOTO

Autor: | 14/12/2022

0

“Odrasla sam na Novom Beogradu, kod Fontane, i to odrastanje u surovim devedesetim, na još surovijem beogradskom asfaltu, od mene je, čini mi se, napravilo ličnost koja se u mnogo čemu razlikuje od drugih javnih ličnosti u šou-biznisu”, ima običaj da kaže Jelena Karleuša, koja je pre nego što se osamostalila živela sa majkom.

Iako je Divna Karleuša uživala u statusu omiljene voditeljke i bila cenjena u svom poslu, njen stil života nije se razlikovao od onog koji su sebi mogle da priušte prosečne beogradske porodice.

Pročitajte: Ovu devojčicu nemaština je ubijala, sanjala je velike snove... Danas njenu karijeru, novac, slavu i stas žele mnogi

Instagram

 

Kako je izgledao Divnin i Jelenin stan na Novom Beogradu može se videti na snimku iz 1998. godine, kada je Nataša Ilić sa ekipom „Muzičke kutije“ posetila dom mlade pevačice. Ona je za tu priliku pokazala kako se snalazi u kuhinji, pa je pripremila piletinu i povrće.

Pročitajte: Nikad nije zaboravio odakle je potekao - Pogledajte kako izgleda prelepa kuća koju je Duško Tošić izgradio majci FOTO

Youtube printscreen

 

Besprekorno uredna kuhinja Jelene i Divne Karleuše bila je u tamnim tonovima, sa zavesama u cvetnom desenu, a imale su i brojne saksije sa zelenilom.

Pročitajte: Čist luksuz! Garderober Jelene Karleuše ima 250 kvadrata, saunu, stan za zaposlene, 500 pari cipele i najskuplju tašnu na svetu FOTO

Youtube printscreen

 

U godinama koje su usledile Jelena je stigla do vrha estrade, počela je odlično da zarađuje, pa je i njen stil života postao raskošniji. Ipak, kao što rekosmo na početku, nikada nije zaboravila odakle je krenula i kako je živela.

Youtube printscreen

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još