Kratka crvena kosa, kožni mantil i vrtoglave platforme: Da li verujete da ovako izgleda majka Seke Aleksić FOTO

Kratka crvena kosa, kožni mantil i vrtoglave platforme: Da li verujete da ovako izgleda majka Seke Aleksić FOTO

Autor: | 13/12/2022

0

Majka Seke Aleksić bila je najveći oslonac i podrška folk zvezdi tokom odrastanja. Iako danas žive lagodno i bez materijalnih poteškoća, ni jedna ni druga nikada nisu zaboravile šta znači nemati. Uprkos tome što su ratne godine proveli u oskudici, Ibrima se požrtvovano trudila da njena deca ne oskudevaju. Sama se starala o sinu i ćerki, koja ne krije koliko joj je zahvalna na svemu.

Pročitajte: Luksuz za koji postoji lista čekanja - Seka ponosno nosi najskuplju torbu na svetu, a evo šta se u njoj nalazi FOTO

Instagram

 
 

„Jedina kraljica koju poznajem! Mama, srećan 66. rođendan“, čestitala je Seka Aleksić majci rođendan i objavila zajedničku fotografiju. Ako ste se pitali od koga je nasledila lepotu, odgovor je upravo stigao.

Posebno je oduševio Ibrimin stajling za koji se po svemu sudeći pobrinula njena ćerka.

Pročitajte: Bila je punačka mlada izblajhane kose - Isplivala fotografija sa prvog venčanja Seke Aleksić

Instagram

 

Instagram

 

‒ Vrlo mlada počela sam da nastupam kako bih pomogla majci da se izvučemo iz teškog života u koji smo zapali zbog rata. Ona i brat išli su na svaki moj nastup, a imala sam sreću da sam uvek imala muzičare koji su o meni brinuli kao o najrođenijoj. Bilo je tada, kao i danas, pijanih i nasrtljivih gostiju, ali moji najbliži su bili uz mene i čuvali me ‒ otkrila je Seka jednom prilikom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin