Neverovatno liče: Ćerkina je desna ruka i jedina pomoć oko dece, upoznajte mamu Seke Aleksić (foto)

Neverovatno liče: Ćerkina je desna ruka i jedina pomoć oko dece, upoznajte mamu Seke Aleksić (foto)

Autor: | 10/09/2021

0

Majka Seke Aleksić pevačicin je najveći oslonac 

O životu Seke Aleksić mnogo toga je rečeno, ali nekad su reči suvišne. Objave na „Instagram“ profilu folk zvezde svedoče da je od mame Ibrime nasledila lep izgled, ali i naučila da bude humana.

 

Seka i Ibrima često udruženim snagama apeluju da se pomogne oboleloj deci čija budućnost zavisi od novčanih donacija građana, a u tim humanitarnim akcijama i same prednjače.

Pročitajte: Nije žalila para, retko i prelepo - Dom Seke Aleksić odnedavno poseduje i ovo (foto)

Instagram

 

Majka Seke Aleksić pevačicina je najveća podrška 

Iako danas žive lagodno i bez materijalnih poteškoća, Seka Aleksić i njena majka nisu zaboravile šta znači „nemati“. Uprkos tome što su ratne godine proveli u nemaštini, Ibrima se požrtvovano trudila da njena deca ne oskudevaju. Sama se starala o sinu i ćerki, koja ne krije koliko joj je zahvalna na svemu.

„Mila moja majkica, lepotica i anđeo moj“, često poručuje Seka uz fotografije na kojima je sa ženom koja joj je životni uzor.

Pročitajte: Presudile reči duhovnika - Posle toliko godina Seka Aleksić na novom početku

Instagram

 

Ibrima je ćerki bila najveći oslonac i podrška tokom odrastanja, a tako je i danas. Seka Aleksić na majku može da računa u svakoj situaciji, a zahvaljujući tome što joj maksimalno pomaže oko sinova Jakova i Jovana nikada nije imala dadilju.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti