Ko ne poštuje majku svoje dece tužni je bednik! Karleuša se obratila otvorenim pismom FOTO

Ko ne poštuje majku svoje dece tužni je bednik! Karleuša se obratila otvorenim pismom FOTO

Autor: | 09/12/2022

0

Poruka Jelene Karleuše odjeknula u javnosti

Jelena Karleuša oduvek je imala jasan stav o svemu. Jasan i direktan. Danas se na svom Instagramu pozabavila večnom temom odnosa muškarca i žene i svim roditeljima poslala poruku kako treba da vaspitavaju svoju decu, jer je upravo detinjstvo to koje nas formira.

Pročitajte: Još jedan dokaz da u njegovom braku nešto ne štima - Oglasio se Duško Tošić, svako svojim putem! FOTO

Edi Adlan

 

„Po tome kako muškarac tretira ženu koja mu je rodila decu možemo da vidimo kakav je on čovek. Onaj koji majku svoje dece ne poštuje tužni je bednik. Učite svoje sinove da poštuju sve žene, ali najviše svoju, učite ih da poštuju svoje majke. Jer ona koja je krvarila, mučila se, odricala, borila se, prošla kroz bol i patnju, podizala i hranila, za svakog muškarca treba da bude božanstvo kome se poklanja“, piše JK u svom otvorenom pismu.

Pročitajte: Duško ne želi da se krije - Evo s kim je uslikan na tribinama u Kataru, čeka se Jelenin komentar FOTO

Instagram

 

„Učite ih da se ni jednoj ženi nikada ne sme reći ružna reč. Ni u svađi ni u besu. Pravi muškarci nikada ne uvrede ženu. Učite ih da se na ženu diže ruka samo ako će ta ruka da pomogne, zagrli, pruži i mazi. Ko udari ženu porazio je sam sebe.

Ova planeta propada zbog tužnih i nevoljenih žena, ono što će nas kao vrstu spasiti jeste ljubav i poštovanje prema ženama“, zaključuje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti