Nije želela klasičnu venčanicu: Ovako je Slavica Đukić Dejanović devedesetih stala pred matičara FOTO

Nije želela klasičnu venčanicu: Ovako je Slavica Đukić Dejanović devedesetih stala pred matičara FOTO

Autor: | 10/12/2022

0

Slavica Đukić Dejanović se, kao što je poznato, udavala dva puta. Sa prvim mužem, ocem njenog sina Dušana, bila je kratko i o tom periodu života i danas govori biranim rečima.

Otac mog deteta bio je moj kolega sa fakulteta, to je zaista bio brak kojeg se rado sećam. Kad smo videli da ne ide, prekinuli smo vezu. Moja odluka bila je da se posvetim detetu i nauci, da je to moj život.

Pročitajte: Sin iz prvog braka insistirao je da se ponovo uda - Ovo je tajanstveni suprug Slavice Đukić Dejanović, 30 godina dele dobro i zlo FOTO

Miloš Nadaždin / Blic TV

 

Ipak, Dušan se potrudio da njegova majka još jednom kaže „da“.

‒ Sin mi je u jednom trenutku rekao da je jako tužan jer on izlazi sa drugarima, a ja ostajem sama, i da bi voleo da budem udata.

Poslušala ga je i nije se pokajala. Sa drugim suprugom Rankom Dejanovićem zajedno je tri decenije. Na venčanju su oboje bili u belom: mladoženja je imao svetlo odelo, a mlada stilizovanu haljinu širokih rukava.

Pročitajte: Fotografija koja je zalutala na Internet - Ovako su Aleksandar i Tamara Vučić izgledali na svom intimnom venčanju

Privatna arhiva

 

Prateći detalji bili su krajnje jednostavni i svedeni. Gospođa Đukić Dejanović je od nakita imala tek ukosnicu kojom je stilizovala frizuru, dok je bidermajer bio od sitnog cveća uvezanog satenskom mašnom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti