Luka, Nađa i Anastasija: Ovo su deca Aleksandra Mitrovića, predivan prizor iz porodičnog doma FOTO

Luka, Nađa i Anastasija: Ovo su deca Aleksandra Mitrovića, predivan prizor iz porodičnog doma FOTO

Autor: | 05/12/2022

0

Deca Aleksandra Mitrovića su neodoljiva

Fudbaler Aleksandar Mitrović, šampion po broju postignutih golova za reprezentaciju Srbije, doputovao je juče u Beograd nakon eliminacije orlova sa Svetskog prvenstva.

Pročitajte: Sve emocije u jednoj slici - Sergej Milinković Savić stigao kući pa u naručje prvi put uzeo ćerku Irinu FOTO

Getty Images

 

Supruga proslavljenog sportiste Kristina Mitrović podelila je na Instagramu fotografiju njihove dece koja je mnoge raznežila.

Par je tokom svoje dugogodišnje ljubavne veze, koja traje od najranije mladosti, dobio sina Luku i ćerke Nađu i Anastasiju.

Pročitajte: Princeza stigla kući - Kristina Mitrović objavila prvu fotografiju ćerke, brat i sestra se ne odvajaju od nje

Instagram

 

Mitrović često ističe kako mu je porodica na prvom mestu.

- Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite s treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram, rekao je fudbaler nedavno za medije. 

Instagram

 

Podsećamo, Kristina je ćerka poznatog srpskog trenera Aleksandra Janjića koji je vodio Rad, Jagodinu, Voždovac, Javor, Inđiju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti