Praznici su stigli u porodičnu kuću Seke Aleksić! (foto/video)

Praznici su stigli u porodičnu kuću Seke Aleksić! (foto/video)

Autor: | 03/12/2020

0

Seka Aleksić - praznici su stigli! Praznična idila stigla je i u Sekin dom, sve je ukrašeno u duhu praznika, te odiše prazničnom atmosferom!

Kako se približavamo kraju još jedne kalendarske godine, poznati svoje praznične dekoracije privode kraju. Poznato je da Seka Aleksić u ovom periodu pronalazi posebnu inspiraciju, te svake godine praznike upriliči do tada ne viđenim, bajkovitim dekoracijama od kojih zastaje dah. Svake godine pevačica nadmaši svoju prethodnu kreaciju, a isti je slučaj i sada.

Seka Aleksić - praznici kao posebna inspiracija!

Osim što poslednjih godina praznike provodi u društvu svoje porodice, posebnu pažnju pridaje i prazničnim dekoracijama. Pevačica je sa svojim pratiocima na društevnoj mreži Instagram podelila fotografiju bajkovito ukrašene porodične vile u Staroj Pazovi. Sam pogled na spoljašnjost kuće je čaroban. Pregršt poklona, lampiona i ukrasa nalaze se na fasadi, uz neizostavnu figuru Deda Mraza, koja dominira kreacijom. Seka je uz fotografiju kratko poručila - krenulo je!

Pročitajte Seka Aleksić rastužila je svoje obožavaoce: Sve ćemo nadoknaditi!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Seka Aleksić potrudila se da svojim naslednicima Jakovu i Jovanu priredi još jednu novu godinu za pamćenje. Nema sumnje da će i unutrašnjost svog doma dekorisati u skladu s ostatkom, a njenim sinovima ostaje samo da se prepuste čarolijama i uživaju u prazničnoj idili!

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Ata Images, Instagram, Instagram story

Najnovije vesti