Seka Aleksić rastužila je svoje obožavaoce: Sve ćemo nadoknaditi!

Seka Aleksić rastužila je svoje obožavaoce: Sve ćemo nadoknaditi!

Autor: | 01/12/2020

0

Seka Aleksić korona - usled nepredviđene situacije sa pandemijom virusa mnogi fanovi pevačice ostali su razočarani, a kada će se pevačica opet naći na bini?

Folk zvezda Seka Aleksić usled trenutne situacije sa pandemijom korona virusa dugo nije bila na sceni. A kada je konačno najavila novogodišnji nastup, publika je s oduševljenjem podržala pevačicu. Međutim na ponovni susret sa publikom pevačica će ipak morati da pričeka..

Seka Aleksić korona je kriva za sve!

Kako je prvobitno bilo planirano, Seka bi se na bini našla na proslavi novogodišnje noći. Ipak kako je situacija sve nepovoljnija, pevačica je još jednom pokazala da su joj prioriteti ispravni, te je svoj nastup odlučila da otkaže! Povodom svega Seka Aleksić svojim obožavaocima obratila se na Instagramu:

Pročitajte i: Divna supruga i majka, a kakva je snaha Seka Aleksić?

seka aleksic instgram

- Dragi moji, svi smo verovali i nadali se da će ovaj virus posustati i da ćemo moći da se družimo za Novu godinu. Međutim, budući da je situacija ovako loša, odlučila sam da otkažem novogodišnji nastup. Ne želim da se desi da ja ili moj tim snosimo odgovornost ukoliko se neko razboli. Zdravlje moje publike mi je najvažnije, sigurna sam da ćemo se družiti na sledećem dočeku i da ćemo sve nadoknaditi. Dugujem zahvalnost organizatorima što su prihvatili moj predlog i složili se da sve ostavimo za srećnija vremena. Čuvajte se.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Poručila je pevačica koja je, kao i uvek, ispred ličnog profita stavila zdravlje ljudi i odgovorno ponašanje u jeku epidemije. Njen postupak, nadamo se, poslužiće kao primer njenim kolegama, jer ipak je zdravlje najvažnije!

Komentari (0)

Loading
Hello Magazin Ata Images, Instagram

Pročitajte još