Dom u koji je nedavno stigla beba: Zavirite u stan Marije Egelje, sve je u zlatnim i bež tonovima FOTO

Dom u koji je nedavno stigla beba: Zavirite u stan Marije Egelje, sve je u zlatnim i bež tonovima FOTO

Autor: | 27/11/2022

0

Marija Egelja, jedna od naših najlepših voditeljki, živi na Vračaru, u stanu sa pogledom na Hram Svetog Save. Ona i suprug Aleksandar nedavno su renovirali živoni prostor i potpuno ga prilagodili sebi, svojim željama i potrebama. I ne samo svojim. Naime, početkom novembra dobili su sina, tako da sada svi zajedno uživaju u krilatici home, sweet home.

Pročitajte: Tata Aleksandar, a dečak... Sin Marije Egelje poneo ovo ime, otac preponosan

Instagram

 

Marija je na Instagramu otkrila kako su tekle pripreme za dolazak bebe, pa smo tako videli kako se snalazi u sklapanju kreveca, stolica, polica...

Pročitajte: Ona zna recept za savršenu liniju - Samo dve nedelje nakon porođaja Marija Egelja izgleda ovako, iznenadićete se FOTO

Instagram

 

U kuhinji preovlađuju moderne boje, svetlosiva i krem, a linije su čiste i elegantne. Luksuzno, ali i praktično, kako bi novopečenoj mami sve bilo nadohvat ruke.

I dnevna soba je oličenje luksuza, uređena je sa mnogo stila i ukusa. Na jednoj okrugloj komodi pored kauča stoje neobični detalji – bočice parfema.

Pročitajte: Zavirite u dom Dragane Kosjerine - Udoban dnevni boravak, mnogo knjiga i kućno izdanje koje će oduševiti jači pol FOTO

Instagram

 

Tu su raskošne zavese, cveće u skoro svakom kutku, a pokazala je i jedan raskošni buket koji je verovatno dobila od pažljivog supruga.

Instagram

 

Da je vodila računa o svakom detalju dokazuje i jedna „zlatna“ ruža. Prava hedonistička oaza u jednom od najlepših delova grada.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti