Najlepši poklon za rođendan dao joj je on: Kalina Kovačević podelila prelepe vesti, čestitke se nižu FOTO

Najlepši poklon za rođendan dao joj je on: Kalina Kovačević podelila prelepe vesti, čestitke se nižu FOTO

Autor: | 22/11/2022

0

Kalina Kovačević podelila prelepe vesti

Za Kalinu Kovačević danas je važan dan. Lepa glumica proslavlja 39. rođendan, baš kada se obeležava dan Narodnog pozorišta, a poklon koji je dobila teško je nadmašiti.

Pročitajte: Razvela se po drugi put, on ostavio suprugu - Strugar u vezi sa ovom našom prelepom glumicom? Ona na Instagramu sve jasno rekla! (foto)

Vladimir Nićiforović

 

Naime, Kalina se na svom Instagram nalogu pohvalila nagradom za najbolja individualna premijerna umetnička ostvarenja u prethodnoj sezoni Narodnog pozorišta.

„Danas na svoj rođendan i na dan Narodnog pozorista dobila sam Nagradu za najbolja individualna premijerna umetnička ostvarenja u prethodnoj sezoni Narodnog pozorišta (uloga Julije u predstavi Godine vrana i uloga Elen u predstavi Rat i mir). Zahvaljujem upravniku gospodinu Buletu Gonciću, celom upravnom odboru na čelu sa gospodinom Filipom Bojićem i direkciji Drame na ukazanom poverenju. Imala sam veoma uspešnu sezonu i zahvaljujem vernoj publici na divnom aplauzu danas!“, napisala je Kalina.

Pročitajte: Nije ni slutila - Kalina se nasmejana pojavila na sceni i u prvom redu ugledala nju, suze radosnice (foto)

Kalina Kovačević već dugi niz godina niže maestralne uloge, a nedavno je u intervjuu za HELLO! prokomentarisala ćerkinu odluku da krene njenim putem.

- Miona je prilično zrela za svoje godine, a ja već sada znam da joj se neću mešati u odabir profesije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin