Razvela se po drugi put, on ostavio suprugu: Strugar u vezi sa ovom našom prelepom glumicom? Ona na Instagramu sve jasno rekla! (foto)

Razvela se po drugi put, on ostavio suprugu: Strugar u vezi sa ovom našom prelepom glumicom? Ona na Instagramu sve jasno rekla! (foto)

Autor: | 27/10/2022

0

Kalina i Petar glavna tema u medijima

Izgleda da imamo nov glumački par. Kako saznaje „Informer“ Petar Strugar i Kalina Kovačević navodno su u vezi već četiri meseca.

Petar je nedavno ostavio nevenčanu suprugu Olju jer se zaljubio u koleginicu, koja se u martu rastala od Vladimira Rekovića.

Pročitajte: Ekskluzivno za HELLO! Kalina i Petar - Dugo se poznajemo, od decembra se viđamo svakodnevno

Vladimir Nićiforović

 

Inače, Kalina i Petar poznaju se godinama, a tek nedavno dobili su priliku da podele scenu.

‒ Kalina i ja dugo se poznajemo, ali su „Godine vrana“ naša prva saradnja. U međuvremenu dobili smo poziv da glumimo brata i sestru u predstavi „Rat i mir“, koja je u pripremi. Sve u svemu, od sredine decembra svakodnevno provodimo pet sati na probama. Skoro da smo izgradili familijaran odnos ‒ rekao je ekskluzivno za HELLO! Petar krajem prošle godine.

Međutim, kako piše ovaj dnevni list izgleda da je drugarstvo preraslo u ljubav.

Pročitajte: Unuka Ljiljane Blagojević je kao med, prve fotografije Kalinine starije ćerke oduševile javnost (foto)

Vladimir Nićiforović

 

‒ U početku su se čuli drugarski, ali su ubrzo shvatili da među njima ima nečeg više od prijateljstva. Pokušali su da ignorišu emocije jer je Petar tada bio sa Oljom, ali nisu uspeli. Toliko su se zaljubili jedno u drugo da je Strugar u jednom trenutku bio i sa njom i sa suprugom u isto vreme. Kada je shvatio da više ne može da bude na dve strane, odlučio je da ostavi ženu ‒ kaže izvor blizak glumcu.

‒ Kalina i Petar zajedno putuju, a i u Beogradu se ne odvajaju jedan od drugog. Pošto se više ne kriju, komšije u Bloku 45 viđaju Petra kako šeta Kalininu braon pudlicu. Ponaša se kao da su sto godina zajedno. Nerazdvojni su, zajedno su po ceo dan. Kalina se samo smeje. Niko je nije video tako dugo srećnu.

Međutim, čim se ova vest pojavila u javnosti, Kalina i Petar oglasili su se zajedničkim saopštenjem i evo šta kažu:

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti