Deca pop zvezde Pink su preslatka i sinoć su joj ukrala šou

Deca pop zvezde Pink su preslatka i sinoć su joj ukrala šou

Autor: | 21/11/2022

0

Deca pevačice Pink zvezde glamurozne dodele nagrada

Pink je bila jedna od najvećih zvezda ovogodišnje dodele Američkih muzičkih nagrada, održane sinoć u Los Anđelesu. Kao i uvek na ovakvim događajima, društvo popularnoj pevačici pravila je porodica, od koje se ne odvaja čak ni kada je na turneji.

Pročitajte: Kuća s pogledom na okean - Za novi dom u Malibuu pop zvezda Pink izdvojila 14 miliona dolara (foto)

Profimedia

 

Iako je impresivnim stajlingom zadivila prisutne, pokazavši da u 43. godini izgleda bolje nego ikad, kombinacija koju je izabrala za ovu priliku nije bila u prvom planu. Zapravo jeste, ali – na sceni. Iza scene, šou su joj ukrali ćerka Vilou i sin Džejmison, koje je čuvao tata, Keri Hart, bivši motociklista. Jedanaestogodišnja devojčica imala je elegantnu crnu haljinu, dok je plavokosi dečak, pravi mali džentlmen koji uskoro slavi šesti rođendan, nosio odelo. Deca za primer.

Pročitajte: Pink se obračunala sa hejterima koji su joj napali najdraže - njenu decu!

Profimedia

 

Pink, nekad enfant terrible američke muzičke scene, danas uzorna majka i prava domaćica, što nam s vremena na vreme pokaže i na Instagramu, uz osmeh je priznala da ćerka uopšte ne sluša njenu muziku, iako je prati na koncertima. Vilou više voli kultni "Brilijantin", na primer, ali smo je ipak videli i u nekim maminim spotovima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin