Oženio se u jeku popularnosti za devojku koja nikada nije bila fan OK benda: Ova lepotica je supruga Gorana Gluhakovića

Oženio se u jeku popularnosti za devojku koja nikada nije bila fan OK benda: Ova lepotica je supruga Gorana Gluhakovića

Autor: | 16/11/2022

0

Supruga Gorana Gluhakovića vešto se skrivala svih ovih godina

Goran Gluhaković, frontmen OK benda, od početka karijere važio je za miljenika publike, a nije tajna da su na njegovim nastupima u prvim redovima uvek bile najlepše devojke. 

Ipak, on je još pre dvadeset godina svoje srce poklonio jednoj Slavici, sa kojom je dobio bliznakinje Jelenu i Anđelu

Pročitajte: Velike tragedije pogodile su Gorana Gluhakovića: Nisam bio uplašen, ali onda...

ATA Images

 

Slavica je bila jedna od retkih koja nije bila fan OK benda, a putevi su im se ukrstili preko zajedničkog prijatelja. Ubrzo su počeli da žive zajedno, venčali su se i do danas uživaju u srećnom braku.

‒ Ja sam se oženio u jeku popularnosti, u zrelim godinama i nisam dozvolio da me bilo šta poljulja ‒ otkrio je svojevremeno Goran, koji je uspeo da porodični život sačuva od svetla medijskih reflektora. 

ATA Images

 

Ipak, Goran nikada nije krio da uživa u roditeljstvu i da su mu ćerke na prvom mestu. Jelena i Anđela u međuvremenu su stasale u lepe devojke, na korak su od punoletstva, a tata je tu da ispuni sve njihove želje. 

Pročitajte: Goran Gluhaković - Porodična oaza frontmena OK benda

Instagram

 

Pevač se u jednom intervjuu našalio kako mu je sada glavno zaduženje da „taksira“, odnosno da vozi ćerke u izlazak, a na neka mesta mogu da odu i zajedno. Tako se sa jednom od bliznakinja pojavio na spektakularnoj reviji Bate Spasojevića, održanoj u hotelu Hajat, na kojoj je renomirani kreator predstavio modele za predstojeću sezonu. 

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin