Ćerke bliznakinje su mu na prvom mestu, Goran Gluhaković priznaje: Nekada sam pevao po klubovima, sada taksiram do njih (foto)

Ćerke bliznakinje su mu na prvom mestu, Goran Gluhaković priznaje: Nekada sam pevao po klubovima, sada taksiram do njih (foto)

Autor: | 02/03/2022

0

Goran Gluhaković, frontmen OK benda, žario je i palio muzičkom scenom, a onda se s godinama povukao i na prvo mesto stavio porodicu. Supruga Slavica i bliznakinje Jelena i Anđela (17) njegov su smisao života. Pevač ne krije da mu se vreme sada uglavnom svodi na taksiranje, s obzirom na to da su ćerke počele da izlaze na mesta gde im je tata nekad pevao.

Pročitajte: Velike tragedije pogodile su Gorana Gluhakovića - Nisam bio uplašen, ali onda...

ATA Images

 

‒ Nekad sam pevao po klubovima i splavovima, a sad taksiram, razvozim ćerke po tim istim mestima za izlaske. Sreća u čitavoj priči je što poznajem gazde, pa sam uvek u toku gde su i šta rade. Nisam mnogo strog, ali čudna su vremena ‒ rekao je Goran za emisiju „Premijera“.

Goran Gluhaković je u periodu pandemije izgubio dosta dragih ljudi i ne krije da iza sebe ostavlja izuzetno težak period.

Pročitajte: Naš poznat pevač - Da li ste znali ko je brat Sonje Vuksanović?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OK band (@okband_official)

‒ Nisam bio uplašen do trenutka kada sam počeo da gubim drage ljude. Doživeo sam nekoliko ozbiljnih tragedija. Bio je težak period, nadam se da je iza nas. Vrlo je nezgodno, pogotovo za instrumentaliste i ostale članove benda. Ja imam neke varijante pored muzike, ne živim samo od muzike, inače bi to bio veliki problem. Imam dosta toga spremnog što se tiče pesama. Moja deca slušaju neku potpuno drugu muziku, ali uspem da im nekako proturim nešto svoje da čujem mišljenje ‒ zaključio je Goran Gluhaković.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti