Prva porodična fotografija: Marija Egelja pokazala sina

Prva porodična fotografija: Marija Egelja pokazala sina

Autor: | 14/11/2022

0

Sin Marije Egelje zove se Aleksa

Marija Egelja porodila se pre nekoliko dana i na svet svet donela sina kojem su ona i njen suprug Aleksandar Dabić dali ime Aleksa. Voditeljka je unapred imala pripremljeno ime za sina.

- Dogovorili smo se da ja smislim ime za sina a suprug za ćerku. Želela sam da bude sličnog imena, lika, karaktera kao on, a Aleksa je skraćena verzija od Aleksandar. Muž je podržao moj izbor, svideo mu se predlog, a ja u šali kažem da sam zapravo želela da mi se sin zove po ocu - otkrila je Marija za Gloriju i priznala da će zauvek pamtiti prvo držanje sina u naručju, njegov miris i dodir.

Pročitajte: Čestitamo - Porodila se Marija Egelja, sin je stigao

Instagram

 

- Prvo sam bila prezahvalna što je zdrav i prav, a onda sam osetila najveću moguću ljubav i povezanost koja raste. Za sada je dobar, plače, jede i spava, što mi kažemo radi svoj posao. Mogla bih da ga gledam satima i uživam u tom blaženstvu i radosti. Nisam mogla da zamislim da je toliko božanstven osećaj, nemerljiv sa bilo čim drugim. Celo telo mi je ispunjeno neopisivom ljubavlju. Porodica je kompletna i uživamo sa našim blagom - punog srca je rekla Marija i objavila prvu fotografiju sina. 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti